اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس حفاظت محیط زیست آمل: ۲

معدن شن و ماسه در هراز تعطیل شد

معدن شن و ماسه در هراز تعطیل شد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل، از تعطیلی ۲ معدن تولیدی شن و ماسه در جاده هراز این شهرستان به دلیل رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن صادق نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مأمورین و کارشناسان اداره حفاظت محیط ‌زیست آمل، عصرچهار شنبه در بازدید و پایش از ۸ واحد معدن شن و ماسه در نزدیکی رودخانه هراز ، حکم به تعطیلی ۲واحد به دلیل هدایت مستقیم گل و لای و پساب حاصل از خط تولید و ایجاد آلودگی رودخانه هراز و هوا مطابق مواد ۱۱و ۱۲ قانون حفاظت و بهسازی محیط‌ زیست دادند.

وی افزود: به طور حتم این واحدها تولیدی تا رفع کامل مشکلات زیست محیطی پلمپ خواهد بود و در صورت تکرار تخلفات خود از ادامه فعالیت به طور دائم جلوگیری خواهد شد.

صادق نژاد اضافه کرد، متاسفانه برخی معادن شن و ماسه در سال های گذشته برداشت های غیرقانونی مصالح رودخانه ای ونیزمعادن کوهی حاشیه جاده هراز داشتند و باعث آلودگی هوا و آلودگی آب رودخانه هراز شدند و تهدید جدی نیز برای ساکنان اطراف ان بودند.

صادق نژاد اضافه کرد: حفاظت محیط زیست مانع فعالیت های تولیدی واحدها نیست و تاکید کارشناسان وهمکاران ونیز خواست جدی مردم رعایت ملاحظات زیست محیطی و احترام گذاشتن همه به حفظ سلامت محیط است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه اکنون مردم نیز مدافع جدی محیط زیست شدند و خواهان حق طبیعی خود برای داشتن محیط زیست سالم و عاری از هرگونه آلودگی هستند، درعین از شهروندان نیز خواست که درصورت مشاهده فعالیت های غیرقانونی برخی افراد و نیز واحدهای تولیدی سودجو به هر قصدی، به ماموران اجرایی محیط زیست اطلاع دهند.

در شهرستان آمل بیش از ۴۰ واحد معدن کوهی در مسیر جاده هراز فعال است.

رعایت نکردن ملاحظات زیست محیطی، برداشت های بیش از حد تعیین شده از معادن و صدور مجوزهای جدید از جمله چالش های جدی هست که در یک دهه اخیر سلامت رودخانه پرآب وزلال هراز را به خطر انداخته به طوری که آب این رودخانه به طور کامل تیره شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه