به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ابوذر عطا پور فرماندار شهرستان رودبار جنوب در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به بارندگی از دو روز گذشته در شهرستان رودبار جنوب گفت: به دلیل اینکه تعدادی از روستاهای شهرستان کوهستانی هستند و جاده های آنها خاکی است و همچنین رودخانه در مسیرشان واقع شده است؛ این روستاها دچار مشکل شده اند و ارتباطمان با آنها قطع شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,وی با بیان اینکه در مناطق یاد شده دستگاه های سنگین را مستقر کرده ایم،ادامه داد: برای بازگشایی جاده ها منتظر هستیم تا حجم آب کم شود.
,

,
,
,
,
, عطاپور با اشاره به روستاهای پائین دستی ناحیه جازموریان ابراز کرد: به دلیل اینکه آب از کوه های اطراف به سمت جازموریان سرازیر می شود؛ بنابراین روستاهایی که در حاشیه جازموریان قرار دارند دچار مشکل و آبگرفتگی شده اند.
,فرماندار رودبار جنوب با بیان اینکه هشت روستا در محاصره سیل قرار گرفته اند، عنوان کرد: همکاران راهداری، هلال احمر و دستگاه های سنگین را در منطقه مستقر کرده ایم و منتظریم که حجم آب کمتر شود تا بتوانیم به روستاها دسترسی پیدا کنیم.
,این مقام مسئول تصریح کرد: در ابتدا 13 روستا در محاصره سیل واقع شده بودند که 5 روستا بازگشایی شده اند و اسکان موقت در مساجد ایمن و خانه های بهداشت به ساکنان روستاها داده شده است؛ مابقی روستاها نیز چنانچه حجم آب کمتر نشود با هماهنگی هلال احمر و استفاده از بالگرد امکانات اولیه غذا و ... را به آنان خواهیم رساند.
,

,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه