logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امدادرسانی ۸ گروه جهادی دانشجویی به سیل زدگان زاهدانی

امدادرسانی ۸ گروه جهادی دانشجویی به سیل زدگان زاهدانی
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: حدود 8 گروه و تشکل جهادی دانشجویی به همراه تعدادی از دانشجویان آتش به اختیار، در امر امدادرسانی به سیل زدگان زاهدانی فعالیت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا کیخا در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: به محض اطلاع از خسارات بارندگی در نقاط مختلف شهر، گروه های جهادی و تشکل های دانشجویی گرد هم آمدند و پس از تقسیم وظایف به نقاط آسیب دیده شهر اعزام شدند و شهروندان زاهدانی درگیر با سیلاب را امدادرسانی کردند.

وی افزود: در این اقدام حدود 8 گروه جهادی به همراه تشکل های مختلف و دانش جویان دغدغه مند و آتش به اختیار وارد عرصه خدمت شدند که تا حد زیادی از وارد آمدن خسارت به منازل مردم جلوگیری کردند.

وی ادامه داد: بخشی از نیروی انسانی از همان ساعت ابتدایی افزایش بارندگی در خیابان دانشگاه که دچار آبگرفتگی شدید شده بود مستقر شدند و با اقدامات لازم مانع ورود آب به داخل منازل و در پی آن خسارت دیدن وسایل شهروندان شدند.

به گفته کیخا؛ گروه دیگری از این تیم های جهادی نیز به مناطق حاشیه ای اعزام شدند که متاسفانه مشکلات زیادی در این بخش بود که از کمبود امکانات امدادی نیز رنج می بردند و در نهایت لوازم اولیه از قبیل بیل، کیسه و نایلون توسط گروه های جهادی خریداری و در آن مناطق مورد استفاده قرار گرفت.

کیخا ادامه داد: میزان خسارت های وارده در مناطق حاشیه ای شهر زاهدان نیازمند توجه بیشتر دولت و دستگاه های امدادرسان است.

مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان ضمن تشکر از گروه های جهادی و تشکل های دانشجویی از ادامه روند خدمت رسانی در این شهر خبر داد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه