نمایشگاه بهاره در بروجرد برپا شد

نمایشگاه بهاره در بروجرد برپا شد
مسئول برپایی نمایشگاه بهاره در بروجرد گفت: نمایشگاه بهاره با 40 غرفه در بروجرد برپا شد و نمایشگاه تا 25 اسفند ماه دایر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افشارپور در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: در راستای تنظیم بازار و تامین اقلام مورد نیاز شهروندان، نمایشگاه بهاره در بروجرد برپا شده و تا 25 اسفند ماه این نمایشگاه دایر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

وی اضافه کرد: این نمایشگاه با 40 غرفه در سایت نمایشگاهی تروکا میدان قلعه حاتم برپا شده و همه روزه از ساعت 15 عصر تا 22 دایر است.

,

به گفته وی غرفه پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی، صنایع دستی و لوازم تزئینی از غرفه های این نمایشگاه بوده البته قرار است که چند غرفه در این نمایشگاه اقلام پر مصرف مانند برنج، شکر و میوه را به نرخ دولتی عرضه کند.

,

افشارپور تصریح کرد: کالاها و اجناس در این نمایشگاه با تخفیف عرضه می شود و دسترسی سریع و آسان به اقلام و کالاهای اساسی ایام عید از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه است.

,

وی بیان کرد: تلاش شده تا اجناس و کالاهای با کیفیت و مناسب در این نمایشگاه عرضه شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه