مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: از ۵۴ هزار تن گوشت تولید استان، ۱۷ هزار تن آن نیاز مصرفی استان است و ۳۷ هزار تن مازاد، که به کشتارگاه های خارج استان منتقل می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در خصوص وضعیت تولید گوشت استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: بر اساس ظرفیت پرواربندیهایی که در شهرها و روستاهای استان مانند داودآباد، تلخاب، فراهان، سلیمآباد، آوه، پرندک و ... داریم تولید گوشت استان ۵۴ هزار تن در سال است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,شانقی افزود: از ۵۴ هزار تن تولید استان ۱۷ هزار تن آن نیاز مصرفی استان است که ۳۷ هزار تن مازاد، به کشتارگاههای خارج استان منتقل میشود.
وی ضمن بیان اینکه تمامی گوشت تولیدی ساوه و زرندیه به تهران منتقل میشود تصریح کرد: اصفهان، کردستان و کرمانشاه دیگر مقصدهای گوشت استان هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اینکه طبق آمار سالیانه، ۱۳ هزار تن گوشت خروجی از کشتارگاههای استان است اظهار کرد: این میزان خروجی کمتر از نیاز استان بوده که فاصله بین این مقدار تا ۱۷ هزار تن نیاز استان با گوشتهای وارداتی منجمد و تازه تأمین میشود.
وی ضمن تأکید بر اینکه دامهای پرواربندی از خارج استان وارد میشوند عنوان کرد: به دلیل مطرحشدن بحث قاچاق دام، در حال حاضر کنترل و نظارت شدیدتر شده است ولی در حالت عادی هم هر کس بخواهد دامش را چه برای کشتار و چه برای داشتی جابهجا کند باید مجوز بگیرد.
شانقی افزود: برای جابه جایی، کلیه پرواربندهایی که درخواست انتقال دارند، به شبکه، درخواست میدهند و سپس با استان مربوطه هماهنگ و مجوز را برای آنها صادر میکنیم و این دام در استان مربوطه کشتار میشود. در استان مربوطه نیز پس از انجام کشتار تائید تخلیه زده میشود که در سیستم قابلرؤیت است و در این صورت است که مجوز بعدی برای انتقال دام صادر میشود.
وی به انتقال بدون مجوز دام پرداخت و بیان کرد: البته در کنار این ممکن است برخی بدون مجوز دامها را منتقل کنند که نیروی انتظامی با این دست انتقالها برخورد میکند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بحث قاچاق دام تقریباً ۳۰ خودرو را در این دو سه ماه اخیر توقیف کردیم که یک سری به مراجع قضایی معرفی شدند و یک سری هم که جابهجایی داخل استان بوده است با هماهنگی مراجع قضایی دامشان آزاد و وارد پرواربندها شده است.
انتهای پیام/
شانقی افزود: از ۵۴ هزار تن تولید استان ۱۷ هزار تن آن نیاز مصرفی استان است که ۳۷ هزار تن مازاد، به کشتارگاههای خارج استان منتقل میشود.
,وی ضمن بیان اینکه تمامی گوشت تولیدی ساوه و زرندیه به تهران منتقل میشود تصریح کرد: اصفهان، کردستان و کرمانشاه دیگر مقصدهای گوشت استان هستند.
,مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اینکه طبق آمار سالیانه، ۱۳ هزار تن گوشت خروجی از کشتارگاههای استان است اظهار کرد: این میزان خروجی کمتر از نیاز استان بوده که فاصله بین این مقدار تا ۱۷ هزار تن نیاز استان با گوشتهای وارداتی منجمد و تازه تأمین میشود.
,وی ضمن تأکید بر اینکه دامهای پرواربندی از خارج استان وارد میشوند عنوان کرد: به دلیل مطرحشدن بحث قاچاق دام، در حال حاضر کنترل و نظارت شدیدتر شده است ولی در حالت عادی هم هر کس بخواهد دامش را چه برای کشتار و چه برای داشتی جابهجا کند باید مجوز بگیرد.
,شانقی افزود: برای جابه جایی، کلیه پرواربندهایی که درخواست انتقال دارند، به شبکه، درخواست میدهند و سپس با استان مربوطه هماهنگ و مجوز را برای آنها صادر میکنیم و این دام در استان مربوطه کشتار میشود. در استان مربوطه نیز پس از انجام کشتار تائید تخلیه زده میشود که در سیستم قابلرؤیت است و در این صورت است که مجوز بعدی برای انتقال دام صادر میشود.
,وی به انتقال بدون مجوز دام پرداخت و بیان کرد: البته در کنار این ممکن است برخی بدون مجوز دامها را منتقل کنند که نیروی انتظامی با این دست انتقالها برخورد میکند.
,مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بحث قاچاق دام تقریباً ۳۰ خودرو را در این دو سه ماه اخیر توقیف کردیم که یک سری به مراجع قضایی معرفی شدند و یک سری هم که جابهجایی داخل استان بوده است با هماهنگی مراجع قضایی دامشان آزاد و وارد پرواربندها شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه