اقتصاددان برجسته کشور در گفتگو با دانا:

رونق تولید می تواند همه کمبودهای اقتصادی را جبران کند/ اشتغال ارتباط مستقیمی با رونق تولید دارد/ با رونق تولید عرضه بیشتر و قیمت ها کمتر می شود

رونق تولید می تواند همه کمبودهای اقتصادی را جبران کند/ اشتغال ارتباط مستقیمی با رونق تولید دارد/ با رونق تولید عرضه بیشتر و قیمت ها کمتر می شود
مهدی تقوی می گوید: اشتغال موضوع مهمی است که ارتباط مستقیم با رونق تولید دارد و می تواند عرضه را افزایش داده و منجر به کاهش قیمت ها شود. همچنین رونق تولید موجب می شود تا جوانان بیشتری به کار مشغول شده و بدین ترتیب اشتغال بهبود یابد.
[

مهدی تقوی کارشناس برجسته اقتصاد کشورمان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص مزایای رونق تولید برای اقتصاد کشور گفت: برای اینکه بتوانیم تولید را افزایش دهیم باید واحدهای تولیدی فعال شوند. بخشی از ماشین آلات و مواد اولیه کارخانجات کشور امروز از خارج وارد می شود اما بخش مهمی از آنها را می توان در داخل تولید کرد و اگر مقداری توجه به تولید داخل صورت گیرد این مشکلات قابل حل خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

این کارشناس مسائل اقتصادی کشور با بیان اینکه با توسعه سرمایه گذاری ها و جلوگیری از خرابکاری های اقتصادی می توان به آینده امیدوار بود، گفت: رونق تولید می تواند همه کمبودهای اقتصادی کشور را جبران کند. اگر تولید بالا رود قیمت ها پایین می آید و به تبع آن تورم نیز کاهش یافته و فشار اقتصادی موجود بر روی مردم نیز کم می شود.

,

 

,

وی در ادامه افزود: اشتغال هم موضوع مهمی است که ارتباط مستقیم با رونق تولید دارد و می تواند عرضه را افزایش داده و منجر به کاهش قیمت ها شود. همچنین رونق تولید موجب می شود تا جوانان بیشتری به کار مشغول شده و بدین ترتیب اشتغال بهبود یابد.

,

 

,

تقوی در ادامه افزود: اقتصاد کشور وضع مناسبی ندارد و می توان گفت اقتصاد خراب شده و تورم بسیار بالا رفته و نرخ رشد پایین آمده است. بخش عمده ای از این وضعیت به وجود آمده هم تقصیر ترامپ دیوانه است که هم برجام را رها کرد و هم در تمام دنیا خرابکاری هایی داشته است. امیدواریم ترامپ زودتر  کنار برود یا استیضاح شود تا تمام دنیا از دست وی راحت شوند.

,

 

,

این کارشناس مسائل اقتصادی در بخش پایانی اظهارات خود گفت: روحانی در دوره اول خوب عمل کرد اما دور دوم همه چیز خراب شد. من برای دور دوم به روحانی رای دادم اما در دور دوم خوب عمل نکرد و اقداماتی انجام داد که اقتصاد با مشکل مواجه شد. امیدواریم در سال جدید با فروش نفت و گاز بیشتر بتوانیم خسارت های اقتصادی گذشته را جبران کنیم.

,

 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه