اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری:

خروج سامانه بارشی از اواخر وقت امروز/ آغاز فعالیت سامانه جدید از یک‌شنبه در استان

خروج سامانه بارشی از اواخر وقت امروز/ آغاز فعالیت سامانه جدید از یک‌شنبه در استان
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز در استان فعال است و به تدریج از سطح استان خارج می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاهرخ پارسا مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز اظهار کرد: از روز یکشنبه هوای استان در دامنه فعالیت این سامانه بارشی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این مدت و تا ساعت ۱۰ و نیم کوهرنگ با ۲۵۳ میلی‌متر بیشترین بارش‌ها را داشته افزود: در این مدت بارش ۵۲ میلی‌متری برای شهرکرد، ۶۶ میلی‌متری برای سامان،  ۷۸ میلی‌متری برای فارسان، ۸۳ میلی‌متری برای بروجن، ۶۴ میلی‌متری برای اردل، ۱۵۳ میلی‌متری برای لردگان، ۵۹ میلی‌متری برای بن، ۷۱ میلی‌متری برای سورشجان، ۱۶۰ میلی‌متری برای دوآب صمصامی، ۱۰۳ میلی‌متری برای شلمزار، ۱۱۳ میلی‌پتری برای مالخلیفه و ۵۰ میلی‌متری برای فرخشهر به ثبت رسیده است.

پارسا با بیان اینکه براساس نقشه‌های هواشناسی این سامانه تا اواخر وقت امروز در استان  فعال است و به تدریج از سطح استان خارج می‌شود ادامه داد: طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه پدیده قابل ملاحظه‌ای برای استان پیش‌بینی نمی‌شود.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: روز جمعه شاهد عبور سامانه کم‌دامنه و ضعیفی در استان خواهیم بود که منجر به بارش‌های خفیفی می‌شود.

پارسا با اشاره به ورود سامانه بارشی دیگری از روز یک‌شنبه به استان ادامه داد: به دلیل تغییر الگوهای بهاری میزان گستردگی این سامانه به‌طور قطعی قابل پیش‌بینی نیست.

وی با تاکید بر اینکه خشکسالی‌ها در کشور تمام نشده اضافه کرد: در شرایط آب و هوایی فعلی یا بارش نداریم و گرفتار خشکسالی هستیم و یا مانند سامانه اخیر شاهد فعالیت سامانه‌های سیل‌آسا هستیم.

وی گفت: باروری ابرها به هیچ‌عنوان صورت نگرفته و وقوع بارش‌های اینچنینی از ۲۸ اسفندماه پیش‌بینی شده بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه