اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مجلس شورای اسلامی:

بی تدبیری باعث سیل در استان های شمالی شد/ نیروهای مسلح همیشه یک ظرفیت خوب برای نظام و کشور بوده است

بی تدبیری باعث سیل در استان های شمالی شد/ نیروهای مسلح همیشه یک ظرفیت خوب برای نظام و کشور بوده است
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه نیروهای مسلح همیشه یک ظرفیت خوب برای نظام و کشور بوده است، گفت: سیل اول در استان های شمالی حاصل بی تدبیری بود و مجلس در این مسئله ورود خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به سیل های اخیر در کشور ، اظهار داشت: قطعا بخشی از این اتفاقات بی تدبیری ها در حوزه مدیریتی در استان هایی که در ابتدا دچار سیل شدند، بود.

وی ادامه داد: در استان های دیگر تدابیر خوبی توسط دولتمردان و برخی استاندارن اتخاذ شد که کمترین آسیب ها وارد شد اما قطعا در بخش اول سیل ؛ نمایندگان استان ها در مجلس از وزاری مربوطه سوال خواهند کرد .

نماینده مردم در مجلس افزود: امروز باید با وحدت و هم دلی دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم به حل این مشکل کمک کنیم و از طرفی هم باید اعتبارات خوبی برای جبران خسارات سیل زدگان زده در نظر گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: استان های شمالی که در ابتدا دچار سیل شدند بی تدبیر بود اما در استان های دیگر مانند کرمانشاه تدابیر بهتری اتخاذ شد تا بحران پیش نیاید حتی بعضی از سد ها را چند روز قبل باز کردند تا وقتی سیل می آید سد ها گنجایش دریافت آب را داشته باشد و این یک نوع مدیریت بسیار خوب بود که انجام گرفت.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی بیان داشت:  از سویی هم ستاد بحران به صورت جدی فعالیت شبانه روزی خود را آغاز کردند و تدابیر لازم در بحث اسکان، لوازم مورد نیاز، موادغذایی و... را پیش بینی و به استان ها رساند.

وی در ادامه با اشاره به ورود نیروهای مسلح به این مسئله، گفت: نیروهای مسلح همیشه یک ظرفیت بسیار خوب برای نظام و کشور بوده است و در این مسئله هم با ورود سپاه، ارتش و بسیج روحیه مردم تغییر کرد و همه پای کار آمدند تا مشکل حل شود.

حسینی کیا ادامه داد:  با ورود نیروهای مسلح به این مسئله مردم خاطر جمع شدند که مشکلات به زودی به پایان خواهد رسید و از این جهت روحیه بسیار خوبی گرفتند.

وی ابراز داشت:  نیروهای مسلح یک توان فوق العاده ای در مسائل مختلف مانند مهندسی، سازندگی و... دارند و انشالله امیدواریم یک صلح نامه ای هم بین دولت و قرارگاه سازندگی سپاه و ارتش تنظیم شود و بازسازی مناطق سیل زده را به این قرارگاه بسپارند تا با سرعت بیشتر و کمترین هزینه مشکلات رفع شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه