در خطبه های نماز جمعه در خراسان رضوی مطرح شد
تفکر انقلابی و روحیه بسیج شوندگی مردم در کمک به سیل زدگان مشهود است / سردمداران آمریکایی به داد مردم خود برسند
در خطبه های نماز جمعه در خراسان رضوی بر حفظ تفکر انقلابی و روحیه بسیج شوندگی مردم در کمک به سیل زدگان تاکید شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ظهر امروز نماز سیاسی و عبادی جمعه در سراسر خراسان رضوی برگزار شد و در خطبه های نماز جمعه در خراسان رضوی بر حفظ تفکر انقلابی و روحیه بسیج شوندگی مردم در کمک به سیل زدگان تاکید شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
خطیب جمعه تربت حیدریه:
, خطیب جمعه تربت حیدریه:,سپاه پاسداران در هر حوزه ای که نظام نیاز داشته ورود موفقیت آمیز کرده است
, سپاه پاسداران در هر حوزه ای که نظام نیاز داشته ورود موفقیت آمیز کرده است,حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: برخی سخنان و جملات بزرگان در طول زمان به معنا و مفهوم واقعی می رسند و شاید آن زمانی که امام راحل فرمودند "اگر سپاه نبود کشور هم نبود" همه به نقش تاثیر گذار این نهاد مقدس در جنگ تحمیلی فکر می کردند.
,وی تصریح کرد: اما آنچه که امروز برای مردم واضح رو روشن شده این سخن امام راحل پیامی به مراتب وسیع تر از آنچه که گمان می کردند داشته و ان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک موجود زنده نیازمند حفاظت و حراست است و سپاه بعنوان حافظ این انقلاب در هر حوزه و عرصه ای که نظام به آن نیاز دارد ورود پیدا کرده و نقشه دشمنان خنثی می کند.
,عصمتی گفت: در عرصه اقتدار نظامی و موشکی سپاه پاسداران درخشیده و تن دشمنان نظام از این قدرت به لرزه افتاده و این همان وعده الهی است که با توکل بر خدا و بی اعتمادی به دشمن پیروز خواهید بود.
,خطیب جمعه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: در عرصه اقتصادی هم که دشمن به راه انداخته سپاه پاسداران با حضور در عرصه های تولید و سازندگی بعنوان بازوی توانمند نظام در کنار دولتها بوده است.
,رییس حوزه علمیه مرحوم هراتی با اشاره به حضور سپاه و نیروهای مسلح در کمک رسانی به مردم سیل زده کشور به امر فرماندهی معظم کل قوا، افزود: امروز آن جمله معروف امام راحل مبنی بر اینکه "اگر سپاه نبود کشور هم نبود" به معنای واقعی کلمه به منصه ظهور رسیده و سپاه پاسدران بعنوان حافظ انقلاب در این بلای طبیعی به همراه سایر نیروهای کشور در کنار مردم است.
,امام جمعه تربت حیدریه با توصیه به ائمه جماعات مبنی بر اینکه جمع آوری کمک به سیل زدگان در مساجد را تسریع بخشند، افزود: مردم به شعارهای خرافی و غربی که می گویند چراغی که به خانه روا و به مسجد حرام است را رها کرده و به یاری هموطنان خود بیایند.
,,
خطیب جمعه خلیل آباد:
, خطیب جمعه خلیل آباد:,حوادث طبیعی در تمام کشورهای دنیا نیز اجتناب ناپذیر است / سردمداران آمریکایی به داد مردم خود برسند
, حوادث طبیعی در تمام کشورهای دنیا نیز اجتناب ناپذیر است / سردمداران آمریکایی به داد مردم خود برسند , حوادث طبیعی در تمام کشورهای دنیا نیز اجتناب ناپذیر است / ,حجت الاسلام علی ناهیدی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه شهرستان خلیل آباد اظهار داشت: سیل اخیر که شهر و روستاهای مختلف را در بر گرفته بود به نمایشی از وحدت مردم و مسئولان تبدیل شده است.
,وی همچنین در ادامه خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع سیل در این استان ها نهاد های مختلف نظیر ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و... به صورت گسترده در محل وقوع سیل حاضر شدند و در حال کمک رسانی به سیل زدگان هستند و حتی فرماندهان سپاه و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این شهرها و استان ها نیز حضور پیدا کردند.
,خطیب جمعه خلیل آباد با بیان اینکه بروز این حوادث طبیعی در تمام کشورهای دنیا نیز اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: تلاش های روزهای اخیر دستگاه ها نیز کارنامه نهادهای مختلف را قابل قبول جلوه داد.
,وی با تاکید بر اینکه سیل در کشورهای مختلف نیز خسارت های زیادی را بر جای گذاشته است، اذعان کرد: کشورهای مختلف نیز درگیر این حوادث بودند ولی عملکرد شفافی نداشتند و آن کشورها نتوانسته اند اقدام مناسبی برای کاهش آلام و خسارت ها انجام دهند.
,ناهیدی همچنین عنوان کرد: کشورهای غربی در زمینه های مقابله با بلاهای طبیعی عملکرد مناسبی نداشته اند و در مورد ایران تلاش می کنند که نظام را ناکارآمد جلوه دهند.
,وی با بیان اینکه نقص ها و مشکلاتی وجود دارد و قابل انکار نیست و باید به سمت پیشگیری و به حداقل رساندن خسارت ها پیش رفت، تشریح کرد: آمریکا ظاهراً از سوء مدیریت حوادث دو سال گذشته خود ناآگاه است که این گونه غیر حرفه ای در مورد سیل های سهمگین ایران اظهار نظر می کند.
,امام جمعه خلیل آباد با تاکید بر اینکه بهتر است که سردمداران آمریکایی به داد مردم خود برسند، ابراز کرد: آمریکایی ها حتی اجازه ندادند که کمک ها و امدادهای کشورهای دیگر به ایران برسد.
,,
آیین چراغ برات هیچ سندیت شرعی ندارد
, آیین چراغ برات هیچ سندیت شرعی ندارد,وی همچنین در ادامه با اشاره به سنت چراغ برات در خلیل آباد، اظهار کرد: ایام چراغ و برات در شهرستان خلیل آباد برخی بر مزار اموات خود می روند که هیچ سند شرعی ندارد.
,حجت الاسلام ناهیدی تصریح کرد: اموات و رفتگان باید در ایام سال مورد توجه قرار گیرد و روش چراغ برات یک روش مطلوبی نیست و مردم شهرستان باید به دنبال اصلاح این گونه مراسمی که هیچ سندیتی ندارد و تنها هزینه هایی به دنبال دارد باشند.
,وی اذعان کرد: اگر بنا است در این ایام خیراتی برای اموات خود داشته باشند راه های بهتر و مناسبتری وجود دارد که می توانند در آن مسیر هزینه کنند.
,,
خطیب جمعه سرخس:
, خطیب جمعه سرخس:,تفکر انقلابی و روحیه بسیج شوندگی مردم در کمک به سیل زدگان مشهود است
, تفکر انقلابی و روحیه بسیج شوندگی مردم در کمک به سیل زدگان مشهود است,
حجت الاسلام حسن اکبری نیا در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان سرخس با اشاره به ارسال کمک های رهبری و مردمی به سیل زدگان کشور گفت: مردم ما در شهرستان سرخس نیز این کمک ها را جمع آوری کردند و همچنان در حال کمک رسانی هستند انجام دادند تا مشکلات هموطنان سیل زده ما رفع شود.
امام جمعه موقت سرخس با اشاره به تقدیر و تشکر رهبر معظم انقلاب از مردم بابت کمک رسانی به هموطنان سیل زده بیان کرد: ملت شریف ایران در این قضیه سنگ تمام گذاشتند و با روحیه بسیج شوندگی به این عزیزان کمک کردند.
حجت الاسلام اکبری نیا تاکید کرد: روحیه بسیج شوندگی و انقلابی ملت ایران خیلی مهم است و اگر تفکر بسیج شوندگی و انقلابی باشد کشور سریعتر به اهدافی که مورد نظر است می رسد.
وی با بیان اینکه کار سیل زدگان کشور باید به جد تا آخر پیگیری شود تا مشکلات آنان رفع شود گفت: روح همبستگی مردم ما در حادثه اخیر سیل بسیار مثال زدنی است.
خطیب این هفته نماز جمعه سرخس با تبریک عید بزرگ مبعث عنوان کرد: بعثت یعنی تحول و انقلاب و پیامبران مبعوث شدند تا یک انقلابی بین مردم به وجود بیاید و مردم به سوی یکتا پرستی و اجتناب از طاغوت دعوت کنند.
حجت الاسلام اکبری نیا اظهار کرد: طاغوت یعنی همه ظالمان تاریخ و امروز تمام روسای جمهور آمریکا و برخی دیگر کشورها به عنوان طاغوت برای رسیدن به قدرت می جنگند و می خواهند با این قدرت به ملت ها ظلم کنند و دشمنی آنان با جمهوری اسلامی مانند دشمنی طاغوتیان با بعثت پیامبران است.
وی افزود: جمهوری اسلامی به دنبال حاکمیت خدا و عدالت در جهان است.
امام جمعه موقت سرخس گفت: ملت ما ۸ سال جنگید برای اهداف الهی و هدف جمهوری اسلامی حاکمیت خداوند متعال، قرآن و اسلام است.
حجت الاسلام اکبری نیا عنوان کرد: می گویند دشمن تراشی نکنیم و مذاکره کنیم؛ مگر می شود از ارزش های انقلاب و آرمان هایمان دست بکشیم و بگوئیم دشمن تراشی می شود باید بدانیم آنچه خداوند متعال مقدر کرده پیروزی حق علیه باطل است.
وی در پایان به انتصاب حجت الاسلام و المسلمین مروی به عنوان تولیت آستان قدس رضوی اشاره و عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب در حکم جناب آقای مروی توصیه هایی که به آقای رئیسی مطرح کرده بودند را دوباره عنوان کردند و بر توجه به نیازمندان و محرومان تاکید کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه