رئیس سازمان بسیج دانش آموزی کشور:
بسیج دانش آموزی در سیل اخیر فعال و به دنبال رفع مشکلات بوده است
"علی صابر ماهانی "رئیس سازمان بسیج دانش آموزی گفت: با حضور و مشارکت گروه های جهادی بسیج دانش آموزی در منطقه ، مدارسی که دچار آبگرفتگی شده بودند تخلیه شد، همچنین با هماهنگی های صورت گرفته سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش مقرر شد حتی المقدور به دانش آموزان آسیب دیده کتب درسی مورد نیاز را داده شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "علی صابر ماهانی "رئیس سازمان بسیج دانش آموزی گفت: با حضور و مشارکت گروه های جهادی بسیج دانش آموزی در منطقه ، مدارسی که دچار آبگرفتگی شده بودند تخلیه شد، همچنین با هماهنگی های صورت گرفته سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش مقرر شد حتی المقدور به دانش آموزان آسیب دیده کتب درسی مورد نیاز را داده شود.
وی با اشاره به بارندگیهای اخیر، اظهار داشت: سیل بسیاری از مناطق غرب کشورمان را تحت تاثیر قرار داد. استانهای لرستان، خوزستان و ایلام جزو استانهایی بودند که زیرساختهایشان بیشترین خسارت را در این حادثه دیده است.
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی در گزارشی درباره آمار تخریب مدارس اعلام کرد؛ در استان گلستان مجموعا ۲۵۶ مدرسه دچار آب گرفتگی شده بود که با فعالیت گروه های جهادی بسیج در اکثر مناطق آبها تخلیه شد اما تعدادی از مدارس نیز متاسفانه به دلیل عدم تخلیه کامل آب، آمار دقیقی از آنها در دسترس نیست که دچار تخریب جدی شده است و متاسفانه حدود ۳۰۰ کلاس درس در شهرهای اق قلا و گمیشان دچار تخریب شده است.
وی خاطرنشان کرد: در استان مازندران نیز ۴۶ مدرسه دچار آسیب جدی شده که حدودا ۵۰ درصد آنها مدارس ابتدایی می باشد، در شهرستانهای سیمرغ و هزار جریب برخی مدارس دجار آسیب کاملا جدی شده و دیگر قابل استفاده نمی باشد.
صابر ماهانی در رابطه با آمار دانش آموزانی که در سیل اخیر دچار مشکلات شده اند گفت؛ حدود ۷۰۰۰ دانش آموز در گلستان و حدود ۶۰۰۰ دانش آموز در مازندران با سیل دست و پنجه نرم می کنند و وضعیت برگزاری کلاسها پس از تعطیلات طبق اعلام وزیر محترم آموزش و پرورش از ۱۷ فروردین مدارس دایر خواهد بود.
وی با اشاره به خدمات بسیج دانش آموزی در سیل اخیر تصریح کرد: با حضور و مشارکت گروه های جهادی بسیج دانش آموزی در منطقه ، مدارسی که دچار آبگرفتگی شده بودند تخلیه شد، همچنین با هماهنگی های صورت گرفته سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش مقرر شد حتی المقدور به دانش آموزان آسیب دیده کتب درسی مورد نیاز را داده شود.
وی تاکید داشت: با پیگیری های بسیج دانش آموزی و هماهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) برای تمامی دانش آموزان محروم دو استان سیل زده که حدود ۲۰۰۰ نفر هستند ، لوازم التحریر و پوشاک لازم تامین می شود.
وی در پایان اظهار داشت: هم اکنون نیز تعدادی از نمایندگان کنگره ملی همفکری بسیج دانش آموزی و مجمع ادوار کنگره به نمایندگی از سایر دانش آموزان و همچنین گروه های جهادی بسیج دانش آموزی بصورت خودجوش در منطقه حضور دارند تا در امر بازسازی مناطق سیل زده همکاری لازم را داشته باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه