logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

اولادی: باز هم به استقلال گل می‌زنم/نمی‌دانم به سمت قلعه‌نویی می‌روم یا نه

اولادی: باز هم به استقلال گل می‌زنم/نمی‌دانم به سمت قلعه‌نویی می‌روم یا نه
مهاجم تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: اگر در ترکیب تیم حضور داشته باشم باز هم به استقلال گل می‌زنم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهرداد اولادی در گفت‌وگو با فارس در مورد دیدار روز پنجشنبه با استقلال گفت: استقلال در چند هفته اخیر خوب نتیجه نگرفته و ملوان هم شرایطش در جدول و نتیجه‌گیری خوب نبوده است. استقلال مقابل هوادارانش بازی می‌کند و بازی سختی با این تیم داریم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد:‌ من از روز دوشنبه در تمرینات ملوان حاضر شدم و با وجود آنکه تاندون دستم پاره شده بود و آن را عمل کردم، اما با تیم تمرین کردم حتی با وجود آنکه پزشکان گفتند نباید فعلا تمرین کنی، فیزیوتراپی من در کلینیک دکتر نوروزی انجام شد.

,

اولادی در مورد اینکه فکر می‌کند در ترکیب ملوان حضور داشته باشد یا خیر، گفت:‌ من تمرینات آمادگی جسمانی خودم را انجام دادم اما در تمرینات گروهی کمتر حضور داشتم. این به نظر مربیان بستگی دارد که من مقابل استقلال چقدر بازی کنم، اما تمام تلاشم را خواهم کرد تا دروازه استقلال را باز کنم و باز هم به این تیم گلزنی کنم.

,

اولادی در مورد اینکه عدد 6 را به هواداران استقلال نشان داده بود، گفت: من به هیچکس بی‌احترامی نمی‌کنم و همواره بزرگتر و کوچکتر از خودم احترام می‌گذارم. برای هواداران استقلال مثل هواداران پرسپولیس احترام قائلم زیرا آنها مردم فوتبال دوست و خونگرمی هستند. اما واقعیت آن است که من برای بازی کردن به استقلال رفتم و حتی به گذشته‌ام پشت پا زدم، 6 سال در پرسپولیس بودم و یکباره به استقلال رفتم اما در نیم فصل حتی 5 بازی هم به من نرسید، نمی‌خواهم دیگر به گذشته برگردم شاید هم قسمت اینگونه بوده است، من هم اعتراضاتی داشتم اما برای استقلال و هوادارانش احترام قائلم.

,

اولادی در مورد اینکه به سمت هواداران استقلال یا امیر قلعه‌نویی خواهد رفت یا نه، گفت: واقعیت این است که اصلا به این مسئله فکر نکردم و نمی‌دانم که این کار را انجام خواهم داد یا نه، زیرا مدام درگیر آماده‌سازی خودم. بودم نیمکت استقلال نیمکت بزرگی است.

,

مهاجم ملوان در پایان با تشکر از مالک این باشگاه، گفت:‌ سیروس محجوب در تمام این شرایط سخت در کنارم بود و باید از او بخاطر حمایتش تشکر کنم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه