logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

زمان اعلام نتایج کنکور ارشد 98

زمان اعلام نتایج کنکور ارشد 98
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات تعویق آزمون کارشناسی ارشد را تشریح کرد و گفت: این تعویق شامل کنکور سراسری نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم خدایی ضمن همدردی با هموطنان سیل زده درباره جزئیات تعویق کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ گفت: با توجه به درخواست یک سری از داوطلبان، شورای سنجش و پذیرش دانشجو، امروز صبح با تشکیل جلسه‌ای صرفاً وضعیت تعویق آزمون کارشناسی ارشد را در دستور کار خود قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: با توجه به پیش بینی‌های سازمان هواشناسی و گزارش‌های هلال احمر و وزارت کشور از وضعیت موجود استان خوزستان، در نهایت با تعویق آزمون کارشناسی ارشد از ۵ و ۶ اردیبهشت ماه به ۲۳ و ۲۴ خرداد ۹۸ موافقت شد و انشاالله آزمون در تاریخ اعلام شده برگزار می‌شود.
,
 
,
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: این تعویق شامل آزمون سراسری نمی‌شود و این آزمون در زمان مقرر ۱۳ و ۱۴ تیرماه برگزار می‌شود با این تعویقی که در برنامه زمانی پیش آمد، اعلام نتایج آزمون مذکور با تأخیر روبرو خواهد بود.
,
 
,
خدایی افزود: سعی می‌کنیم نتایج را هفته آخر شهریورماه و در بدترین شرایط، هفته اول مهر ماه اعلام کنیم.
,
 
,
وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی کارشناسی ارشد نیز گفت: همچنین سال تحصیلی کارشناسی ارشد ما با تأخیر روبرو می‌شود و مؤسسات آموزش عالی باید برنامه‌ریزی کنند تا این تأخیر را جبران کنند.
,
 
,
منبع: مهر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه