اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازار شایعه سیل در سیستان و بلوچستان داغ است/جنوب شرق کشور همچنان گرفتار خشکسالی

بازار شایعه سیل در سیستان و بلوچستان داغ است/جنوب شرق کشور همچنان گرفتار خشکسالی
مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به پیش بینی بارندگی شدید در سیستان و بلوچستان، بازار شایعات مربوط به سیل در این استان داغ شده و خبر مربوط به بازشدن دریچه سدهای استان حقیقت ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، پس از مدتها خشکسالی و عدم بارش باران در سیستان و بلوچستان طی چند روز اخیر با اعلام سازمان هواشناسی و مدیریت بحران مبنی بر احتمال بارش شدید باران و وقوع سیل در سطح استان، بازار شایعات داغ شده و هر ساعت شاهد انتشار خبری درباره شکسته شدن سدها و تخلیه برخی مناطق و اخباری از این دست هستیم که موجب نگرانی ساکنین این منطقه شده است.
 
سدهای استان ظرفیت سیلاب های احتمالی را دارد
در همین رابطه اتابک جعفری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با تکذیب شایعه آسیب به سد ها و باز شدن دریچه سدها، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ یک از دریچه های سدهای استان بازنشده و مشکلی نیز در ذخیره سازی آب باران های پیش بینی شده نداریم.

وی افزود: بیشترین مشکل ما در شهرستان سرباز و سد پیشین می باشد که پیش بینی بارندگی بیش از 50میلیمتری در مسیر رودخانه سرباز شده است اما بازهم نیازی به بازکردن دریچه های سد نیست.

مدیرعامل آب منطقه ای سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه تمامی سدهای استان دارای استحکام 100درصدی است، بیان کرد: گنجایش سدهای استان بیش از بارندگی های پیش بینی شده می باشد و با توجه به اینکه از زمان بارندگی تا رسیدن سیل آب آن به سدها زمان کافی برای عکس العمل به موقع وجود دارد هیچ نگرانی از این بابت نیست.

وی ادامه داد: در صورت لزوم اگر بارندگی شدیدی در منطقه داشتیم پیش از رسیدن آب به سدها می توانیم دریچه ها را باز کرده تا گنجایش لازم برای آب ورودی ایجاد شود.

جعفری همچنین با اشاره به اینکه در شمال استان نیز مشکلی در انتقال آب ورودی به دریاچه هامون نداریم، گفت: امیدواریم بتوانیم از 100درصد آب بارندگی های پیش بینی شده استفاده کنیم.

وی با بیان این مطلب که سیستان و بلوچستان همچنان گرفتار خشکسالی است، تصریح کرد: درحال حاضر٩٣٥میلیون مترمکعب آب پشت سدهای استان ذخیره شده که این مقدار چیزی در حدود ٤٨درصدحجم مخازن سدها را شامل می شود.
 
همه دستگاه های استان آماده خطرات احتمالی هستند
باقر کرد نیز با اشاره به آمادگی کامل دستگاه های امدادی برای بارندگی های پیش رو، اظهار داشت: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش باران، احتمال آبگرفتگی و جاری شدن رواناب در معابر شهری و روستایی و وقوع سیل در مسیل ها نشست هایی با حضور نهادهای امدادی، شهرداری ها، فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری های شهرستان های سیستان و بلوچستان برگزار شده تا از آمادگی کامل برخوردار باشند.

وی افزود: در حال حاضر آمادگی کامل برای پیشگیری از سیلاب و رواناب در سیستان و بلوچستان وجود دارد و اقدامات اولیه نیز انجام شده تا بارندگی خسارتی به دنبال نداشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: از سوی دیگر با توجه به برخی ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها به همه فرمانداران استان ابلاغ شده تا آمادگی 100درصدی برای رفع مستحدثات و تصرفات صورت گرفته را داشته باشند.
  
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, سدهای استان ظرفیت سیلاب های احتمالی را دارد,
, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, همه دستگاه های استان آماده خطرات احتمالی هستند,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه