logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دادستان مرکز مازندران اعلام کرد

صدور دستور پلمب برای معدن شن‌وماسه پهنه‌کلا/ مدیران مرتبط بازداشت شدند

صدور دستور پلمب برای معدن شن‌وماسه پهنه‌کلا/ مدیران مرتبط بازداشت شدند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران با بیان اینکه هیچ مدیری در استان، حاشیه امنی برای انجام تخلف ندارد؛ گفت: در این راستا برای مدیران متخلف در خصوص معدن شن و ماسه روستای پهنه کلای ساری پرونده قضایی تشکیل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید یونس حسینی عالمی طی گفت‌وگویی با اشاره به برخورد جدی و قاطع دستگاه قضایی با متخلفین حوزه محیط زیست و منابع طبیعی، اظهار کرد: هیچ مدیری در استان، حاشیه امنی برای انجام تخلف ندارد.

وی افزود: در این راستا برای مدیران متخلف در خصوص معدن شن و ماسه روستای پهنه کلای ساری پرونده قضایی تشکیل شده است.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران در این خصوص خاطرنشان کرد: پاییز سال گذشته، گزارشی مبنی بر فعالیت یک معدن شن و ماسه بدون رعایت مقررات، اضافه برداشت، برداشت غیر اصولی، تخریب منابع طبیعی و محیط زیست در روستای پهنه کلای ساری به دادستانی مرکز استان مازندران واصل شد.
 
دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری استان مازندران ادامه داد: در پی وصول این گزارش، دادستانی مرکز استان موضوع را از مراجع ذیربط از جمله منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، سازمان صمت و محیط زیست استعلام کرد و در نتیجه این استعلامات، تخلفات محرز شد.
 
حسینی عالمی اعلام کرد: با حضور اعضای دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری مازندران و معاونین دادستان همچنین ادارات ذیربط ،بازدید از محل مذکور انجام و ضمن دستور پلمب معدن، پرونده قضایی نیز با چند عنوان اتهامی در یکی از شعب دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان تشکیل شد.
 
این مقام قضایی تاکید کرد: در این راستا مدیران مرتبط با موضوع، بازداشت شدند و پرونده در یکی از شعبات دادسرا در حال رسیدگی قضایی است.
 
حسینی عالمی یادآور شد: مدیرکل یکی از سازمان های ذیربط در این پرونده نیز که در سال 1371 نسبت به اعطای مجوز اقدام کرده بود، توسط دستگاه امنیتی شناسایی و احضار شده است.
 
گفتنی است طی روزهای گذشته کلیپی در فضای مجازی در خصوص برداشت غیرمجاز شن و ماسه در روستای پهنه کلای ساری منتشر شده بود که این تصاویر مربوط به سال گذشته بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه