اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانده سابق تیپ پیاده امام صادق(ع) استان بوشهر:

اقدام ترامپ بر محوبیت سپاه افزود

اقدام ترامپ بر محوبیت سپاه افزود
فرمانده سابق تیپ پیاده امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: اقدام گستاخانه گنجاندن سپاه در فهرست سازمان های تروریستی توسط ترامپ، باعث اتحاد و همبستگی هر چه بیشتر و محبوبیت سپاه دربین مردم ایران و انزوای کشور آمریکا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس ؛ سردار محمد تقی صفری که پیش از ظهر امروز میهمان برنامه صندلی داغ دانشجویی دانشگاه پیام نور گناوه بود، افزود: آمریکای جنایتکار بجای اینکه کسانی را که در کشورهای یمن، افغانستان و عراق عملیات جنایتکارانه انجام و مردم مظلوم آن کشورها را به خاک و خون می کشند در فهرست گروههای تروریستی قرار دهد، با گستاخی تمام سپاه را که مدافع مردم است متهم به تروریست می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

وی گفت: سپاه نمی تواند در مقابل مسائل و مشکلاتی که در منطقه اتفاق می افتد، بی تفاوت باشد و در خارج از مرزها با دشمنان مبارزه می کند تا به نظام و انقلاب خدشه ای وارد نشود.

,

 

,

فرمانده سابق تیپ پیاده امام صادق (ع) بوشهر با اعیاد شعبانیه اظهارداشت: جانبازان با تحمل رنج و مشقت های فراوان عاشق ولایت و کشور خود هستند و تا پای جان از دستاوردهای انقلاب دفاع و حفاظت می کنند.

,

صفری  عنوان کرد: اقدام گستاخانه گنجاندن سپاه در فهرست سازمان های تروریستی توسط ترامپ، باعث اتحاد و همبستگی هر چه بیشتر و محبوبیت سپاه دربین مردم ایران و انزوای کشور آمریکا خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه