مدیر جهاد کشاورزی چرام:همه مراحل زراعت برنج شامل آماده سازی زمین اصلی، خزانه گیری، مراقبت از خزانه و نشاکاری، با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی اجرا میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام، با شروع کشت محصولات کشاورزی در مناطق حاصلخیز و آماده کشاورزی، بسیاری از کشاورزان چرامی شروع به کشت برنج در اراضی این شهر کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,,
کشاورزان چرامی پس از بارش های اخیر فرصت خوبی را به دست آوردند تا محصولات خود را کشت کرده و شروع به کشاورزی کند.
,,
در همین مورد آیت صفرپور مدیر جهاد کشاورزی چرام، با بیان اینکه آب شالیزارهای چرام از چشمه کورسا ، کوه های مجاور نور و سیاه تامین میشود افزود: شالیکاران چرامی رقمهای بومی چرام ۱، چرام ۲، هاشمی، صدری، علی کاظمی، شمیم، فجر، چمپای محلی، طارم و دم سیاه را در مزارع خود کشت میکنند.
,,
وی گفت: همه مراحل زراعت برنج شامل آماده سازی زمین اصلی، خزانه گیری، مراقبت از خزانه و نشاکاری، با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی اجرا میشود.
,,
مدیر جهاد کشاورزی چرام عنوان کرد: سال گذشته به علت خشکسالی و کمبود آب در ۲۳۰هکتار کشت برنج انجام شد.
,,
صفرپور متوسط تولید برنج سفید در هر هکتار در شهرستان چرام را حدود ۶تن اعلام کرد.
,,
گفتنی است که شهرستان چرام قطب کشت برنج استان است که دارای ۱۶هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی است.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه