رئیس کمیته امداد:

وام ۵۰ میلیونی قرض‌الحسنه اشتغال به مددجویان سیل زده استان ایلام پرداخت می‌شود

وام ۵۰ میلیونی قرض‌الحسنه اشتغال به مددجویان سیل زده استان ایلام پرداخت می‌شود
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت:۱۰ میلیارد تومان وام ۵ میلیونی فوری به مددجویان سیل زدگان پرداخت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) صبح وارد ایلام شد. وی بلافاصله با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و استاندار ایلام دیدار کرد. شرکت در جلسه هماهنگی مدیران کمیته امداد استان و بازدید از مناطق سیل زده استان از دیگر برنامه های رئیس کمیته امداد به ایلام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فتاح در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ایلام بیدار گفت: کمیته امداد در راستای کمک به سیل زدگان به خصوص مددجویان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

,

وی اظهار کرد: در این راستا در مرحله نخست خدمت رسانی علاوه بر اختصاص سه برابری مستمری به همه آسیب دیدگان لوازم خانگی ارائه شد.

,

فتاح افزود: ۱۰ میلیارد تومان وام ۵ میلیونی فوری به همه سیل زدگان پرداخت می شود.

,

رئیس کمیته امداد کشور ادامه داد: علاوه بر این به همه سیل زدگان وام قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومانی اشتعال داده می شود و همچنین علاوه بر این مبلغی هم برای خسارت اشتغال در نظر گرفته شده است.

,

وی تاکید کرد: هدف ما در کمیته امداد این است مددجو هیچ هزینه ای از جیب خودش پرداخت نکند و در این زمینه نه برای تعمیر نه احداث نه تجهیزات و نه اشتغال مجدد دچار هزینه نشود.

,

فتاح تصریح کرد: کمیته امداد کار احداث منازل سیل زده را با فوریت و با در نظر گرفتن مجوزهای قانونی در مناطق سیل زده استان ایلام را آغاز کرده است که در این راستا با دولت نیز هماهنگ هستیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه