اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس :

وزیر اگر نمی‌تواند بازار خودرو را ساماندهی کند کنار بکشد/ خودروسازان به دنبال نارضایتی مردم هستند

وزیر اگر نمی‌تواند بازار خودرو را ساماندهی کند کنار بکشد/ خودروسازان به دنبال نارضایتی مردم هستند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: خودروسازان با انحصاری کردن ساخت خودرو صرفاً دنبال ثروت اندوزی و جمع آوری پول های مردم و ایجاد نارضایتی در میان مردم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به آشفتگی در بازار خودرو در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار داشت: مردم از عدم توان و یا عدم اقدام به موقع آقای رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازار خودرو گله مند و ناراحت هستند زیرا به نظر می رسد ایشان یا نمی تواند و حرفش خریدار ندارد و یا از طرف دولت اختیاری ندارد زیرا یک حالت سردرگمی و بلاتکلیفی در بازار خودرو وجود دارد.

وی گفت: روز گذشته از یک مجموعه قطعه سازی بزرگ کشور بازدید داشتم و از نزدیک مشاهده کردم علی رغم اینکه خودروسازان قیمت خودروها را برای مردم افزایش دادند اما از آن طرفی برای مجموعه هایی که برای خودروسازان کار می کنند مانند قطعه سازان آن‌طور که انصاف است برخورد نکردند و نوع صحبت های قطعه سازان نشان دهنده یک نوع انحصار و رانت خاصی در مجموعه های خودروسازی است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس  خاطرنشان کرد: خودروسازان با انحصاری کردن ساخت خودرو صرفاً دنبال ثروت اندوزی و جمع آوری پول های مردم و ایجاد نارضایتی در میان مردم هستند.

وی افزود: خودروسازان حیاط خلوتی شدند برای رسیدن برخی ها مطامع سیاسی خودشان هستند و کسی که در این میان متضرر می شود مردمی هستند که خودرو خریداری می کنند و دیگری نظام جمهوری اسلامی ایران است نظام مظلومی که مورد هجوم حرف های ناروا از طرف برخی ها می شود این ضرری که خودروسازان به نظام جمهوری اسلامی ایران می زنند ضرر بزرگی است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: آقای رحمانی اگر نمی تواند بازار خودرو را ساماندهی کند بهتر است خودشان رسماً و با شفافیت و صراحت و صداقت اعلام کند تا در این خصوص تصمیمی اتخاذ شود و اگر آقای رحمانی می دانند در این خصوص روشنگری نکنند و توضیح قانع کننده ارائه ندهند فضای مجلس به سمت دیگری خواهد رفت که قابل کنترل نخواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه