اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ورود سامانه بارشی جدید به کشور

ورود سامانه بارشی جدید به کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرده از بعد از ظهر امروز تا پنجشنبه نقاط مختلفی از کشور شاهد بارش‌های پراکنده هستند و از بعد از ظهر پنج‌شنبه نیز سامانه بارشی تازه‌ای وارد کشور می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز سه شنبه بعدازظهر و فردا چهارشنبه برخی نقاط نیمه شرقی کشور، شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و مرکز کشور شاهد افزایش ابر، بارش پراکنده گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد خواهد بود. این شرایط روز پنج شنبه برای شمال شرق و بخش‌های شرق کشور نیز پیش بینی می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
احد وظیفه افزود: از بعدازظهر پنج شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور ابتدا در غرب، جنوب غرب و به تدریج شمال غرب کشور و روز جمعه در استان‌های واقع در نیمه غربی کشور، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز و برخی نقاط مرکز کشور شاهد بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد خواهیم بود.
,
 
,
همچنین از اواخر وقت جمعه و طی روز شنبه برای استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، کاهش نسبی دما، بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.
,
 
,
هوای تهران امروز و فردا کمی ابری، در بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده همراه با وزش باد پیش بینی شده و روز ۵ شنبه شاهد افزایش ابر و رگبار و باران و رعد و برق و وزش باد در پایتخت خواهیم بود.
,
 
,
بیشترین و کمترین دمای هوای تهران امروز به ترتیب ۳۰ و ۱۸ درجه سانتیگراد اعلام شده است.
,
 
,
منبع: مهر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه