اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

برگزاری دومین جشن همدلی در شهر قدس

برگزاری دومین جشن همدلی در شهر قدس
دومین جشن همدلی با هدف کمک به نیازمندان و بیماران خاص با همکاری اداره بهزیستی، اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) و انجمن حمایت از بیماران خاص شهرستان قدس برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، دومین جشن همدلی با همکاری انجمن حمایت از بیماران خاص، اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره بهزیستی شهرستان قدس با هدف کمک به نیازمندان و بیماران خاص و با حضور امام جمعه شهرستان قدس، معاون سیاسی انتظامی فرماندار، علما و روحانیت، مسئول شورای نگهبان، مدیر اجرایی هیئت رزمندگان، اعضای شورای اسلامی شهر، خیرین و مسئولان شهرستانی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر,

حجت الاسلام و المسلمین جوکار، امام جمعه شهرستان قدس با اشاره به اهمیت کمک به یکدیگر اظهار داشت: خداوند از انسان می خواهد اسیر و زندانی را آزاد کند، نیازمندی را اطعام دهد، یتیم و بی سرپرست و خاک نشین را کمک کند تا از گردنه های قیامت بتواند عبور کند.

,

وی افزود: خداوند در اموال بندگان خود حق سائل و نیازمندان را قرار داده است و خوشا به حال کسی که در دنیا راه های کمک به یتیم، فقیر، مستضعف و نیازمند را پیدا کند. آنهایی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند و به نیازمندان توجه می کنند مانند دانه گندمی است که به هفتصد دانه تبدیل می شود. این معامله ای است که خداوند با انسان های نیکوکار می کند.

,

امام جمعه تصریح کرد: وقتی صدقه ای می دهید، گیرنده صدقه خدای متعال است و به زندگی، روزی و رزق بندگان خود عنایت می کند. صدقه به نیازمندان و توجه به یتیمان از وظایفی است که پیامبر اسلام(ص) در ماه رمضان سفارش کرده اند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه