اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تصویب ۲۰ طرح اشتغال فراگیر و روستایی در فیروزکوه

تصویب ۲۰ طرح اشتغال فراگیر و روستایی در فیروزکوه
فرماندار فیروزکوه از تصویب ۲۰ طرح اشتغال فراگیر و روستایی با اعتبار بالغ بر ۱۲میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، مهدی یوسفی جمارانی ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان فیروزکوه که با حضور مدیران بانکها و دستگاههای اجرائی شهرستان در محل فرمانداری فیروزکوه برگزار شد اظهار داشت: رفع موانع و مشکلات جهت ایجاد اشتغال و کارآفرینی در روستاها از مهمترین سیاست های دولت تدبیر و امید در راستای تحقق رونق تولید است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,

وی با بیان اینکه دغدغه اصلی دولت و نظام در تولید شغل برای جوانان خصوصا در مناطق روستایی است گفت: در صورتی که موانع فرا روی پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی رفع شود بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های ناشی از بیکاری به وجود نخواهد آمد.

,

وی با توجه به برگزاری مستمر جلسات کارگروه اشتغال و پیگیری مدیران دستگاههای اجرایی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط این شهرستان باید همکاری سازنده‌ای را برای تقویت اشتغال داشته باشند.

,

فرماندار فیروزکوه گفت: تاکنون در مجموع ۲۰ طرح روستایی و فراگیر با اعتبار بالغ بر ۱۲میلیارد تومان و ۳۱۶ طرح مشاغل خانگی با اعتبار بر ۳ میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت کرده که منجر به ایجاد اشتغال پایدار بالغ بر ۵۰۵نفر شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه