اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گزارش تصویری/

تشدید ترافیک کلافه‌کننده میدان بار ساری

تشدید ترافیک کلافه‌کننده میدان بار ساری
ترافیک سنگین کمربندی غربی ساری در محدوده میدان بار موجب شد تا مسئولان به‌ فکر جابه‌جایی این میدان از این مکان به مکان دیگری بیفتند اما متاسفانه این امر هنوز میسر نشده و کماکان مردم در این نقطه از شهر در ترافیک طولانی قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ترافیک کلافه کننده محدوده میدان بار ساری دامن مسافران را هم گرفت.

با آغاز فصل برداشت محصولات باغی به ویژه هلو، شلیل و زردآلو ازدحام ماشین های حمل بار بر حجم ترافیک در کنار خودروهای گذری افزوده و بر بار ترافیکی به این نقطه از شهر اضافه کرده است.

ساکنان حاشیه میدان میوه و تره بار همواره طی سال های گذشته از ترافیک رنج می برند و مسئولان باوجود وعده و وعیدها هنوز نتوانستند مشکل دیرینه این منطقه را باز کنند.

ترافیک سنگین کمربندی غربی ساری در محدوده میدان تره بار شهرستان موجب شد تا مسئولان به‌ فکر جابه‌جایی این میدان از این مکان به مکان دیگری بیفتند اما متاسفانه این امر هنوز میسر نشده و کماکان مردم در این نقطه از شهر در ترافیک طولانی قرار می‌گیرند.

عباسعلی رضایی فرماندار ساری در آخرین جلسه پیگیری و رفع موانع اجرای پروژه میدان بار جدید ساری با اشاره به معضلات ترافیکی کمربندی ساری، گفت: کمربندی ساری از محورهای پرتردد ساری است که به واسطه وجود میدان میوه و تره‌باره به یکی از گره‌های ترافیکی فصلی مرکز استان مازندران تبدیل می‌شود.

وی به تاخیرات و بدعهدی‌ها در اتمام این پروژه اشاره و خاطرنشان کرد: ساخت میدان میوه و تره‌بار ساری از سال 93 آغاز ولی علی‌رقم تعهدات متعدد تاکنون پس از 5سال این پروژه تکمیل نشده است.

فرماندار ساری با اشاره به بازدید اخیر خود از روند اجرا و ساخت میدان بار جدید، تصریح کرد: آسایش مردم و حل معضل ترافیکی ساری از اولویت‌های برنامه‌های مرکز استان است و نمی‌توان آن را فدای بد‌عهدی‌های عده محدودی کرد.

رضایی با تاکید بر اتمام هرچه زودتر این پروژه، تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه زمان ضرب‌الاجلی تعیین که در صورت عدم تمکین، از طریق مراجع قانونی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه