logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

20 درصد از مبتلایان فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند

20 درصد از مبتلایان فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند
یک پزشک گفت: 20 درصد افرادی که فشار خون دارند از داشتن این بیماری اطلاع ندارند که شرکت در بسیج ملی کنترل فشار خون باعث می‌شود این افراد از بیماری خود هم اطلاع پیدا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حجتی در گفت‌وگو با صاحب نیوز با بیان این که فشار خون و پیامدهای آن یکی از عوامل مرگ‌ومیر در تمام دنیاست، اظهار کرد: سکته‌های قلبی و مغزی و نارسایی‌های کلیه از جمله بیماری‌های ناشی از فشار خون است.

این پزشک گفت: فشار خون را در واقع قاتل خاموش معرفی می کنند و یکی از دلایل بالا رفتن این فشار تنگی عروق است که کلسترول در رگ‌ها رسوب می‌کند؛ زمانی که فشار خون بالا می‌رود رگ‌های مغز پاره و باعث سکته مغز می‌شود، از طرفی هم پیامدهای این اتفاق، باعث سکته قلبی در فرد می‌شود.

وی افزود: کلسترول عامل اصلی فشار خون است، مصرف غذایی کم کلسترول، فعالیت بدنی بیشتر و مصرف کم‌نمک، از جمله راه‌های مقابله با بالا رفتن فشار خون است.

حجتی با توضیح این‎که زمانی که نمک زیاد وارد خون می‌شود باعث غلظت خون و دفع آب در بدن از کلیه و پوست کم خواهد شد، بیان کرد: همچنین زمانی که آب در بدن زیاد شود باعث بالا رفتن حجم خون و فشار خون می‌شود.

وی ادامه داد: همه مردم باید در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون شرکت کنند؛ چرا که وزارت بهداشت در یک طرح خوب و لازم، فشار خون افراد بالای 30 سال را کنترل می‌کند.

این پزشک در پایان اضافه کرد: در گذشته اصرار بر کنترل فشار خون برای افراد بالای 45 سال بود، امّا متأسفانه سکته‌های قبلی و مغزی به 30 سال رسیده است؛ 20 میلیون نفر در سطح کشور شامل این طرح هستند؛ همچنین حساسیت کار به این خاطر است که 20 درصد افرادی که فشار خون دارند از داشتن این بیماری اطلاع ندارند که این طرح باعث می‌شود این افراد هم اطلاع پیدا کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه