اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آقای نماینده/

جان مردم در اولویت است یا رأی مردم

جان مردم در اولویت است یا رأی مردم
در خصوص جابجایی دستگاه های راه سازی از جاده اهر به روستای جبدرق باید پرسید جان مردم در اولویت است یا رأی مردم؟ چرا تاکنون این مسیر آسفالت نشده بود؟ چرا باید در آستانه برگزاری انتخابات این مسیر آسفالت شود؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکین رسا، با توجه به اینکه شهرستان مشگین شهر یکی از مهمترین مناطق گردشگری منطقه محسوب می شود و معمولاً بیشترین مسافران و رفت و آمد استان از طریق جاده های مواصلاتی شهرستان مشگین شهر صورت می گیرد و با توجه به مشکلات جاده ای یکی از پر حادثه ترین جاده های استان نیز محسوب می شود و ماهانه چندین فوتی براثر تصادفات رانندگی در این جاده ها رخ می دهد به طوری که حتی براساس اعلام فرماندهی پلیس راه استان اردبیل، بیش از ۶۰ درصد از تلفات فوتی تصادفات رانندگی این استان مربوط به محورهای مواصلاتی شهرستان مشگین شهر است  لذا سازماندهی این مسیر ها می بایست در اولویت کاری هر یک از مسئولان شهرستانی، استانی و حتی کشوری نیز  قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین رسا,

در یک ماه اخیر افزایش تصادفات جاده ای و افزایش مرگ و میر و مجروحیت های در این شهرستان به یک چالش در بین مردم تبدیل شده است و اکثر شهروندان از رفت و آمد در محورهای مواصلاتی این شهرستان اظهار ترس دارند اما این در حالی است که متاسفانه مسئولان نه تنها در این راستا اقدام قابل قبولی نکرده اند بلکه برخی از پروژه ها را نیز به خاطر منافع شخصی و تبلیغ و جمع آوری آرای انتخاباتی توقف نیز کرده اند.

,

از آنجایی که عملیات آسفالت ریزی جاده مشگین شهر به اهر از چند وقت پیش در این شهرستان آغاز شده بود اما متاسفانه به دستور برخی ار ارگان ها این طرح متوقف شده و  این طرح به مسیر جاده روستای جبدرق انتقال یافته است این در حالی است که عملیات آسفالت ریزی تنها در حدود 4 کیلومتر از مسیر مشگین شهر به اهر اجرا شده است و مابقی طرح هنوز نیمه تمام مانده است.

,

با توجه به اینکه کمتر از 18 ماه به برگزاری انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این کشور باقی مانده است برخی از کاندیداهای احتمالی به هر طریقی در تلاش برای مطرح کردن خود در بین مردم می باشد به طوری که به دنبال جابجایی دستگاه های راه سازی نماینده فعلی بعد از چندین سال و شاید هم برای اولین بار در دوره نمایندگی دیدار مردمی در روستای جبدرق و تبنق برگزار کرده تا در در این ایام به وضعیت معیشتی مردم این روستائیان گوش دهد و طبق روال گذشته قول هایی نیز به مردم  این منطقه دهد.

,

حال باید پرسید جان مردم در اولویت است یا رأی مردم؟ چرا تاکنون این مسیر آسفالت نشده بود؟ چرا باید در آستانه برگزاری انتخابات این مسیر آسفالت شود؟ چنین به نظر می رسد برخی از مسئولان بیشتر به رأی مردم اهمیت می دهند و جان مردم را فدای رأی مردم می کنند تا به اهداف و خاسته خود دست یابند.

,

گفتنی است روستای جبدرق یکی از روستاها پر جمعیت و مطرح شهرستان مشگین شهر می باشد که می توان در انتخابات آتی نمایندگان تاثیر گذار باشد.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه