اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون هماهنگ‌کننده نیروی‌ زمینی سپاه‌ در گفتگو با دانا:

مدال خدمت به محرومین بر گردن سپاه و بسیج است/ برای اتخاذ تصمیم‌های خود هیچ ترسی از ابرقدرت ها نداریم

مدال خدمت به محرومین بر گردن سپاه و بسیج است/ برای اتخاذ تصمیم‌های خود هیچ ترسی از ابرقدرت ها نداریم
معاون هماهنگ‌کننده نیروی‌ زمینی سپاه‌ گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران تصمیم گیرد کاری را انجام دهد هیچ ترس و واهمه ای از ابرقدرت ها و سایر کشورهای منطقه و جهان ندارد، و بلافاصله آن اقدامی را که انجام داده است را اعلام می کند
[

سردار علی اکبر پورجمشیدیان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره نقش سپاه درتحقق گام دوم انقلاب اظهارداشت: بیانیه گام‌دوم که در آغاز پنجمین دهه شکل گیری انقلاب اسلامی به عنوان قدرتی نوین در هندسه جهانی به اطلاع ملت ایران رسید، نقشه راه آینده انقلاب و پشتوانه ای برای پیشرفت کشور است. درگام اول انقلاب اقدامات بزرگی در نظام جمهوری اسلامی انجام شد،مهمترین اقدام تثبیت پایه های نظام است که در گام اول انقلاب مستحکم شده و از هر جهت نظام از تعرضات مصون است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم، چراغ راه کشور برای دستیابی به  قله های رفیع عزت و اقتدار و پیشرفت است، تاکید کرد: در گام دوم انقلاب همانطور که مقام معظم رهبری ترسیم کردند، همه اقشار کشور باید پای کار بیایند و در جهت رشد، بالندگی و پیشرفت انقلاب اسلامی تلاش کنند و بخش قابل توجهی از این حرکت برای تحقق بیانیه گام دوم می تواند متوجه نیروهای انقلابی خصوصا مجموعه سپاه به عنوان پاسدار و نگهبان انقلاب اسلامی باشد.

,

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه ضمن تاکید بر اهتمام ملی و عزم و اراده برای تحقق این بیانیه تصریح کرد: سپاه بیشترین نقش را در ترسیم این حرکت مقدس دارد و با توجه به پشتوانه تجارب ارزشمند تاریخی و مأموریت‌های ذاتی سپاه که پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور را در هر عرصه‌ای در زمره رسالت خود می داند باید راهکارهایی را برای ادامه مسیر‌ انقلاب و استحکام، رشد و پیشرفت این مسیرداشته باشد. شاید بخش قابل توجهی از آن در حوزه فرهنگ، مسائل اجتماعی و معنویت است که سپاه و بسیج می توانند نقش مهمی را داشته باشند.

,

پورجمشیدیان با اشاره به اینکه سپاه و بسیج نقش عمده ای در حل مشکلات باقیمانده کشور دارند بیان کرد: با گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان مشکلاتی از جمله محرومیت در بخش هایی از کشور دیده می شود؛ باید این محرومیت ها را کاملا برطرف کرد و در کنار مردم این مناطق، عملیات امداد و خدمت رسانی و ظرفیت‌سازی برای عبور آنان از شرایط نامتعارف را ادامه داد و اگر این تلاش را مدال افتخار و سربلندی خود بدانیم تا بتوان یک الگوی بزرگ را به همه ی جهان معرفی کرد.

وی با تاکید بر اینکه سپاه در گام دوم همانند گام اول نقش اساسی دارد، خاطرنشان کرد: این نقش خصوصا در ترسیم خطوط کلی و اساسی انقلاب اسلامی و راهکارها برای پیشرفت مسیر گام دوم انقلاب و رسیدن به دروازه های تمدن نوین اسلامی است، که امید است سپاه این نقش ارزشمند خود را به شایستگی ایفاکند و این مسیر را با همراهی و حمایت مردم، نهادها و دستگاه ها دولتی و غیر دولتی تحت رهبری مقام معظم رهبری ادامه دهد، تا گفتمان منحصر به فرد انقلاب اسلامی که خود سپاه متولد شده آن است  را فراتر از کشور و در عرصه بین المللی گسترش دهد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه در پایان درباره تحرکات اخیر در منطقه تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران تصمیم گیرد کاری را انجام دهد هیچ ترس و واهمه ای از ابرقدرت ها و سایر کشورهای منطقه و جهان ندارد، و بلافاصله آن اقدامی را که انجام داده است را اعلام می کند و احتیاجی به مخفی کاری نیست مانند همین اتفاقی که چند روز گذشته افتاد، که دلاورمردان پدافند هوایی ایران پهباد متجاوز آمریکایی را سرنگون کردند و بلافاصله آن را اعلام کردند.

,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه