logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در گفتگو با دانا مطرح شد؛

انتقاد یک نماینده مجلس از صدا و سیما درخصوص عقب نشینی مقابل فشارهای دولت/ پژمانفر: درباره فشارهای دولت نانوشته بسیار است/ صدا و سیما از کاهش بودجه می ترسد!

انتقاد یک نماینده مجلس از صدا و سیما درخصوص عقب نشینی مقابل فشارهای دولت/ پژمانفر: درباره فشارهای دولت نانوشته بسیار است/ صدا و سیما از کاهش بودجه می ترسد!
حجت الاسلام نصرالله پژمانفر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در مورد این که دولت در سانسور سریال "گاندو" دست داشته یا خیر نمی دانم، اما طبیعتا دولت درمورد این فشارها نانوشته های بسیاری دارد؛ صداوسیما اگر یک مقدار در کارش جدی باشد بهتر است، من با این که کسی بخواهد برای صداوسیما محدودیت ایجاد کند و نگذارد به وظایف قانونی خودش عمل کند مخالف هستم، اما این اتفاق می افتد، صداوسیما هم در برخی موارد می گوید اگر این کارها را بکنیم یا نکنیم بودجه‌مان را کم می کنند.
[

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص اعمال فشارهای دولت بر روی سریال "گاندو" و سانسور آن در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: در مورد این که دولت در سانسور سریال "گاندو" دست داشته یا خیر نمی دانم، اما طبیعتا دولت درمورد این فشارها نانوشته های بسیاری دارد.

, حجت الاسلام نصرالله پژمانفر, گاندو, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گاندو,

وی افزود: صداوسیما اگر یک مقدار در کارش جدی باشد بهتر است، من با این که کسی بخواهد برای صداوسیما محدودیت ایجاد کند و نگذارد به وظایف قانونی خودش عمل کند مخالف هستم، اما این اتفاق می افتد، صداوسیما هم در برخی موارد می گوید اگر این کارها را بکنیم یا نکنیم بودجه‌مان را کم می کنند.

,

 

,

پژمانفر خاطرنشان کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس حتما از صداوسیما حمایت می کند و همه ما می خواهیم که این حمایت همیشه اتفاق بیافتد.

, پژمانفر ,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره حضور بازیگران خارجی در سینمای ایران که فیلم های مبتذل و گاهی مستهجن نیز در کارنامه خود را دارند گفت: یک بهم ریختگی متراکمی در فضای سینما وجود دارد که این بهم ریختگی موجب این شده است که ما نمی توانیم این سینما را در مسیر خدمت به نظام و مردم برای همیشه داشته باشیم، البته این که بگوییم سینما هیچ‌وقت در خدمت نظام نبوده، بی انصافی است اما این که مسیر درست را همیشه طی کند و از آن خوب استفاده کنیم نداشته ایم، به همین دلیل یک بخش آن به قوانین و ضعف آیین نامه ها و یک بخش دیگر آن به نظارت بر این حوزه بر می گردد که متاسفانه دستگاه های ناظر از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد، آن نظارتی که باید داشته باشند را درست انجام نداده اند؛ وزارت ارشاد متولی این حوزه است و موظف است توضیحات خودش را در ارتباط با این مسائل ارائه دهد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه