logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  2. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  3. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  4. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  5. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  6. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  7. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  8. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  9. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  10. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  11. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  12. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  13. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  14. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  15. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  16. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  17. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  18. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  19. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  20. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است

مسلمان: از حضورم در پرسپولیس بی‌خبرم /یا باید تیم منصوریان یا تیم خود وینگادا به آسیا می‌رفت

مسلمان: از حضورم در پرسپولیس بی‌خبرم /یا باید تیم منصوریان یا تیم خود وینگادا به آسیا می‌رفت
بازیکن تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: از حضورم در پرسپولیس بی‌خبرم و این بحث فقط در رسانه‌ها مطرح شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحسن مسلمان، در مورد شرایط تیم ذوب‌آهن گفت: شرایط تیم ما خوب است. هرچند در نتیجه‌گیری ناموفق بوده‌ایم که دلیل آن هم تغییرات زیادی است که در این فصل داشته‌ایم، اسکلت کلی تیم عوض شده و با حضور یحیی‌ گل‌محمدی شرایط تغییر کرده است، فوتبال خوبی بازی می‌کنیم اما در نتیجه‌گیری باید بهتر باشیم. در این فصل فقط در سه چهار بازی ترکیب کامل خود را داشته‌ایم و بیشتر با محرومیت و مصدومیت بازیکنان مواجه بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مسلمان در مورد شایعه بازگشتش به پرسپولیس گفت: واقعاً‌ در جریان این مسئله نیستم، فصل گذشته رویانیان با من برای حضور در پرسپولیس صحبت کرده بود اما در این فصل کسی با من صحبت نکرده و این بحث فقط در رسانه‌ها مطرح شده است من شرایط خوبی در ذوب‌آهن دارم و با این باشگاه هم قرارداد دارم.

,

مسلمان در مورد علت ناکامی تیم امید در بازی‌های آسیایی اینچئون گفت: هیچ حرفی برای گفتن نداریم زیرا بد نتیجه گرفته‌ایم و به دنبال مغلطه کردن هم نیستیم و نمی‌خواهیم به دنبال مقصر بگردیم. من از مردم یک بار عذرخواهی کردم و باز هم به خاطر نتایج ضعیف تیم امید در اینچئون عذرخواهی می‌کنم اما واقعیت این است که یا باید تیم زیر 23 سالی که علیرضا منصوریان جمع کرد به اینچئون می‌رفت یا تیم خود وینگادا.

,

وی ادامه داد: اضافه شدن هفت بازیکن به تیم وینگادا شرایط را سخت کرد، من سه چهار بازیکن تیم را اصلاً نمی‌شناختم برای حضور در یک تورنمنت آشنایی بازیکنان و تمرین کردن آنها خیلی مهم است. آن تیم بازیکنان خوبی داشت اما واقعیت آن است که ما خیلی با هم تمرین نکرده بودیم در همان مسابقه که 4 بر یک باختیم 10-12 موقعیت گل‌زنی داشتیم بهتر بود که تصمیم واحدی در این زمینه گرفته می‌شد. چهار سال پیش که به بازی‌های آسیایی رفتیم تیم زیر 23 سال به این مسابقات رفت و سه بازیکن بزرگسال هم همراه تیم بود . امسال هم به جز تیم امید ژاپن سایر تیم‌ها زیر 23 سال بودند که سه بازیکن بزرگسال را هم داشتند. عراق یونس‌محمود را داشت، کره‌جنوبی هم با برخی از بازیکنان تیم بزرگسالش آمده بود زیرا همه به دنبال مدال بودند.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه