logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امروز؛

برگزیدگان جشنواره قلم انقلابی زنجان معرفی شدند/ کسب رتبه سوم بخش مصاحبه توسط خبرنگار موج رسا

برگزیدگان جشنواره قلم انقلابی زنجان معرفی شدند/ کسب رتبه سوم بخش مصاحبه توسط خبرنگار موج رسا
با برگزاری مراسم اختتامیه، برگزیدگان نخستین جشنواره قلم انقلابی زنجان معرفی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،اولین جشنواره قلم انقلابی در بهمن ماه سال گذشته آغاز به کار کرد و امروز مراسم اختتامیه این جشنواره با حضور اهالی رسانه و مسئولان زنجانی برگزار شد.
این جشنواره با رویکرد‌های اصلی بزرگداشت چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی و تبیین رسالت انقلابی رسانه‌ها مکتوب و مجازی با محور‌های مطالبه گری و عملیاتی شدن مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، تبیین مکتب فکری امام با قرائت مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مختصات و شاخصه‌های اسلام ناب محمدی در تقابل با اسلام آمریکایی، شاخصه‌های انقلابی گری از نگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا،,
,

همچنین کارنامه سیاه شیطان بزرگ در ایران، اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی از منظر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، انقلاب اسلامی افتخار به گذشته و امید به آینده و انقلاب اسلامی و سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از دیگر محورهای این جشنواره بود.
داوری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۱۵ تا ۱۹ فروردین سال جاری برگزار شد.

,
,

*راه اندازی واحد رسانه سازمان تبلیغات اسلامی زنجان

, *راه اندازی واحد رسانه سازمان تبلیغات اسلامی زنجان, *راه اندازی واحد رسانه سازمان تبلیغات اسلامی زنجان,

"حجت الاسلام مسعود صفی یاری" مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان در این مراسم، اظهارداشت: به مناسبت سالگرد تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی سلسله نشست هایی به منظور تبیین گام دوم انقلاب اسلامی در استان زنجان با حضور اقشار مختلف برگزار می شود.

, .,

وی افزود: رویکرد سازمان در دوره جدید مدیریتی کاملا معطوف به گام دوم انقلاب بوده و در برش فضای ماموریتی و راهبردی اقدامات لازم را انجام می دهد.

, .,

این مسئول با اشاره به برگزاری حدود ۵۰ نشست از بهمن ماه سال گذشته تا کنون،بیان داشت: این نشست به منظور تبیین نقش رسانه در گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شده است.

, .,

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان ادامه داد: کارآمد شدن و عملیاتی کردن گام دوم انقلاب باید مورد توجه قرار گرفته و همگان باید گام های عملیاتی را تعریف کنند.

, .,

حجت الاسلام صفی یاری گفت: برنامه های سال جاری تببغات اسلامی منطبق بر گام دوم انقلاب است و برنامه های ماه رمضان نیز در قالب بسته در این راستا تدوین شد.

, .,

وی خاطرنشان کرد: واحد رسانه سازمان تبلیغات اسلامی استان زنجان راه اندازی شده است و از دیدگاه های رسانه در برنامه های سازمان استفاده می شود.

, .,

این مسئول تصریح کرد: ورود و خروج در گام دوم انقلاب بسیار مفصل است هر فراز از این گام دوم دارای عمق بالایی است که باید برای هر فراز جلسات و نشست های متعددی را می طلبد.

, .,

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: دولت اسلامی یکی از تاکیدات گام دوم انقلاب اسلامی است که باید همگان به ویژه رسانه به این موضوع توجه شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه