logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حاجی بابایی در گفتگو با دانا عنوان کرد:

ماجرای بند متفرقه‌ای که برخی از نمایندگان برای دولت فرستادند/ اگر مصوبه افزایش حقوق مجلس شفاف نبود دولت باید استفسار می کرد

ماجرای بند متفرقه‌ای که برخی از نمایندگان برای دولت فرستادند/ اگر مصوبه افزایش حقوق مجلس شفاف نبود دولت باید استفسار می کرد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: علت عدم شفافیت قانون افزایش حقوق ها، برخی از همین نمایندگان هستند چراکه که علاوه بر این مصوبه، بند متفرقه ای هم به دولت فرستادند که نه درقانون بوده و نه در مجلس طرح شده که بررسی و تعیین تکلیف شود.
[

حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت و گو باخبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره تخلفات دولت در زمینه افزایش حقوق کارمندان اظهارداشت: جلسات بررسی این موضوع در حال برگزاری است و باید منتظر ماند تا این جلسات تمام شود تا نتیجه اعلام شود، برخی از دلایل تخلف در اجرای این مصوبه در خود مجلس و برخی دیگر در دولت است.


وی درباره‌ نمایندگانی که در موضوع تخلف در افزایش حقوق کارمندان، دولت را مقصر نمی دانند و علت آن را عدم شفافیت مصوبه مجلس می دانند، گفت: اگر این مصوبه شفاف نیست دولت از مجلس استفسار کند یعنی آن را از مجلس بپرسد تا هیچ ابهامی در خصوص این مصوبه نباشد نه اینکه دولت براساس روندی که خودش اعتقاد دارد و هر طور که می خواهد آن مصوبه را اجرا کند.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه طرح افزایش حقوق‌ها که در مجلس شورای اسلامی تصویب شد پیشنهاد او بوده، توضیح داد: علت عدم شفافیت قانون افزایش حقوق ها، برخی از همین نمایندگان هستند چراکه که علاوه بر این مصوبه، بند متفرقه ای هم به دولت فرستادند که نه درقانون بوده و نه در مجلس طرح شده که بررسی و تعیین تکلیف شود.


حاجی بابایی گفت: اگر ملاک افزایش حقوق مصوبه ای بوده که او در مجلس پیشنهاد داده قطعا تمامی اقداماتی که دولت در زمینه افزایش حقوق انجام داده تخلف است و این موضوع را دیوان محاسبات هم قبول دارد و در گزارشات خود به آن اشاره کرده است اما دیوان محاسبات اعلام می کند که دربند 158  فرستاده شده به دولت اجازه داده شد که هر طور که می خواهد عمل کند.


وی افزود: اینکه عده ای می گویند این قانون شبهه دارد به همین خاطر است و مشکلاتی را هم پیش آورده که بخشی از این موضوع  به دولت و بخشی از آن به مجلس برمی گردد .


عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که میزان تخلفات دولت در زمینه افزایش حقوق چقدر بوده توضیح داد: میزان تخلفات دولت را که باید دیوان محاسبات به صورت یک گزارش مکتوب اعلام کند و خود مجلس هم باید درباره این مصوبه و نحوه اجرای آن توسط دولت روشنگری کند و در حال حاضر هیئت رئیسه این موضوع را پیگیری می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه