logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آتش نشانی ارسنجان شیراز با کمبود تجهیزات مواجه است

آتش نشانی ارسنجان شیراز با کمبود تجهیزات مواجه است
2 خودروی آتش نشانی شهرداری ارسنجان تنها خودروهای آتش نشانی در کل شهرستان هستند(!) و لذا از مسوولین شهرستان و استان خواهشمندیم به شهرداری کمک کنند تا حداقل یک خودروی آتش نشانی 10 تن به آتش نشانی ارسنجان اضافه شود تا در مواقع خطر بهتر بتوانیم به یاری هم شهرستانی ها بشتابیم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ارسن نیوز از فارس به بهانه ی هفته آتش نشانی و ایمنی به سراغ شهردار ارسنجان رفتیم تا در مورد وضعیت واحد آتش نشانی شهرداری ارسنجان که با 1 ایستگاه و 2 خودرو، تنها ظرفیت اطفائ حریق و امداد در کل شهرستان (!) می باشد  و تعداد و نوع مأموریت هایی که آتش نشانان عزیز انجام می دهند گفتگویی را با وی انجام دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ارسن نیوز از فارس, ارسن نیوز,

 

,

مجید ابراهیمی در این گفتگو به حدود 60 مأموریت واحد آتش نشانی ارسنجان از ابتدای سال تا کنون خبر داد و گفت: « در آخرین مأموریت، ساعت 9:15 صبح جمعه گذشته شهروندان طی تماس تلفنی خبر از آتش سوزی در بخشی از جنگل بناب خبر دادند که هر 2 خودروی آتش نشانی شهرداری با 6 مأمور به محل عزیمت نمودند. حجم آتش سوزی زیاد و در بالای یکی از تپه ها بود اما خوشبختانه مسیر به گونه ای بود که کامیون های آتش نشانی توانستند خود را به محل برسانند و با کمک افرادی که در آن جا بودند آتش سوزی در ساعت 2:30 بعد از ظهر مهار شد.»

,

 

,

, ,

 

,

شهردار ارسنجان در پاسخ به سوال ما در خصوص چنین مأموریت هایی که خارج از محدوده ی خدماتی شهر انجام می شود گفت: «همانطور که خودتان نیز اشاره نمودید اطفای حریق در خارج از محدوده ی خدماتی شهر از وظایف شهرداری نیست و حتی اگر خدای نکرده در یکی از این مأموریت ها به افراد یا خودروهای آتش نشانی آسیبی برسد، شرکت های بیمه هم پاسخگو نخواهند بود و بدتر از آن اگر خدای نکرده در همان زمانی که خودروها در خارج از محدوده حضور دارند، اتفاقی در محدوده ی شهر رخ دهد، شهرداری باید پاسخگو باشد. با وجود این ما همواره سعی می نماییم برای جلوگیری از نابود شدن عرصه های منابع طبیعی که میراث باقی مانده از قرن ها پیش است و همچنین یاری رساندن به مردم عزیز روستاهای توابع ارسنجان اقدام نماییم.»

, ما همواره سعی می نماییم برای جلوگیری از نابود شدن عرصه های منابع طبیعی که میراث باقی مانده از قرن ها پیش است و همچنین یاری رساندن به مردم عزیز روستاهای توابع ارسنجان اقدام نماییم,

 

,

مجید ابراهیمی افزود: « همانگونه که اشاره کردید، 2 خودروی آتش نشانی شهرداری ارسنجان تنها خودروهای آتش نشانی در کل شهرستان هستند و لذا از مسوولین شهرستان و استان خواهشمندیم به شهرداری کمک کنند که حداقل یک خودروی آتش نشانی 10 تن به آتش نشانی ارسنجان اضافه شود تا در مواقع خطر بهتر بتوانیم به یاری هم شهرستانی ها بشتابیم.»

,

 

,

اما آنچه در اینجا ملاحظه می کنید، رونوشتی از گزارش تمامی مأموریت های واحد آتش نشانی شهرداری ارسنجان از ابتدای سال جاری تا کنون است. گزارشی خواندنی از بیرون آوردن حلقه و انگشتر از دست افراد تا راست نمودن تیر برقی که کج شده بود و از نجات دادن افرادی که در آسانسور گیر کرده بودند تا اطفای آتش سوزی های گسترده که توسط آتش نشانان زحمت کش در شهر ایمن ارسنجان انجام شده است!

, اما آنچه در اینجا ملاحظه می کنید، رونوشتی از گزارش تمامی مأموریت های واحد آتش نشانی شهرداری ارسنجان از ابتدای سال جاری تا کنون است. گزارشی خواندنی از بیرون آوردن حلقه و انگشتر از دست افراد تا راست نمودن تیر برقی که کج شده بود و از نجات دادن افرادی که در آسانسور گیر کرده بودند تا اطفای آتش سوزی های گسترده که توسط آتش نشانان زحمت کش در شهر ایمن ارسنجان انجام شده است! ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه