اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مهم‌ترین اعمال در ماه ذی‌القعده چیست؟

مهم‌ترین اعمال در ماه ذی‌القعده چیست؟
کارشناس علوم قرآنی گفت: ماه ذی‌القعده ماه ولادت امام رضا(ع) است که اولین ماه حرام محسوب می‌شود و ماه‌های حرام دیگر به غیر از ماه رجب پس از این ماه قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقریان کارشناس علوم قرآنی درباره ماه ذی القعده و دهه کرامت گفت: دهه کرامت از اول ماه ذی‌القعده تا یازدهم این ماه  ادامه دارد. ماه ذی‌القعده ماه ولادت امام رضا(ع) است که اولین ماه حرام محسوب می‌شود و ماه‌های حرام دیگر به غیر از ماه رجب پس از این ماه قرار می‌گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ذی‌القعده ماه امام رضا (ع) است/مهم‌ترین اعمال در اولین ماه حرام چیست؟
این کارشناس علوم قرآنی درباره حرمت ماه ذی القعده اظهار کرد: ماه حرام حرمت دارد و داشتن حرمت آن به این است کارهای خیر و همچنین گناهان نیز که در این ماه انجام می‌شود مضاعف است. ماه حرام به تعبیر آیت الله جوادی آملیشروع چله نشینی حضرت موسی(ع) است که این حضرت در اول ذی‌القعده به کوه طور می‌رود و تا انتهای دهه اول ذی‌الحجه در آنجا می‌ماند و خداوند  حکمت را از قلب این حضرت بر زبانش جاری می‌کند.

, ذی‌القعده ماه امام رضا (ع) است/مهم‌ترین اعمال در اولین ماه حرام چیست؟,
,

حجت‌الاسلام والمسلمین باقریان  اظهار کرد: ماه ذی‌القعده به عنوان ماه حرام هم برای دین اسلام و هم برای ادیان دیگر اهمیت دارد و در قرآن نیز گفته شده که در این ماه می‌شود با اقتدا به بزرگان و پیامبران به عبادت خدا پرداخت و با ایشان به راز و نیاز بپردازیم.

,

وی ادامه داد: ماه ذی‌القعده ماه امام رضا (ع) و خاندان با کرامت ایشان است که در ابتدای ماه ولادت حضرت معصومه(س) بوده ، در اواسط آن بزرگداشت حضرت احمدبن‌موسی(ع) و در روز یازدهم این ماه ولادت امام هشتم(ع) رخ داده است، همچنین در پایان ماه ذی‌القعده نیز شهادت امام جواد(ع)در تاریخ به ثبت رسیده است.

,
این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به نماز توبه در ماه ذی‌القعده بیان کرد: نماز توبه‌ای که پیامبر اسلام (ص) برای اصحابش بیان می‌کند مخصوص یکشنبه‌های ماه ذی‌القعده است. آیت الله جواد آقا ملکی تبریزی  نیز این مطلب را در کتاب "رساله لقاء الله" به عنوان نماز توبه و در اعمال ماه ذی القعده بیان می‌کند. به این شکل که فرد در یکشنبه‌ها غسل می‌کند، وضو می‌گیرد و دو رکعت نماز به جا می‌آورد که در هر رکعت، "حمد و ۳ بار توحید و معوذتین می‌خواند و سپس بعد از اتمام نماز، ۷۰ مرتبه استغفار می‌کند.


وی افزود: هر کس می تواند در ماه ذی القعده و روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه روزه بگیرد؛ ثواب ۹۰۰ سال عبادت را دریافت می کند. همچنین می تواند قضای نمازها و روزه هایش را در این ماه به جا آورد. همچنین زیارت حضرت معصومه(س)، امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و نیز امام جعفر صادق(ع) که زیارت ایشان بهشت را بر فرد واجب می کند می تواند دراین ماه انجام شود.
,
,
,
,

حجت‌الاسلام والمسلمین باقریان خاطرنشان کرد: ذی‌القعده ماه بزرگی  منتسب به امام رضا(ع) و خاندان پاک ایشان است و می‎توان با انجام اعمال این ماه و زیارت این بزرگواران و همچنین انجام اعمال دحو‌الارض در بیست و چهارم ماه ذی‌القعده که از اهمیت بالایی برخوردار است از برکات این ماه بهره‌مند شویم.

,

منبع: میزان

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه