اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کاهش لاک پشتی قیمت خودرو در بازار

کاهش لاک پشتی قیمت خودرو در بازار
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو، بازار خودرو را آرام توصیف کرد و گفت: روند نزولی قیمت خودرو، با کندی درحال حرکت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید موتمنی رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان،  از آرامش حاکم در بازار خودرو خبر داد و گفت: روند نزولی قیمت خودرو، با کندی درحال حرکت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی در ادامه با اشاره به قیمت‌ خودرو‌های داخلی و وارداتی در بازار، اظهار کرد: طی ۱۰ تا ۱۵ روز گذشته، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۸۶ میلیون به ۸۱ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ از ۱۰۲ میلیون به ۹۶ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ از ۸۱ میلیون به ۷۸ میلیون تومان، سمند ال ایکس از ۸۵ میلیون به ۸۱ میلیون تومان، سانتافه به ۸۲۵ میلیون تومان، سراتو حدود ۵۰۰ میلیون تومان، کلئوس به ۸۵۰ میلیون تومان، النترا به ۵۲۰ میلیون تومان، ساناتا به ۷۴۰ میلیون تومان رسید.
,
 
,
 
,
به گفته موتمنی، خودروی ساینا از ۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار به ۵۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده و تنها خودرویی محسوب می شود که درحدود یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گران شده است.
,
 
,
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در پایان با اشاره به کاهش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار گفت: طی ۱۰ روز گذشته تغییر قیمت محسوسی در خودرو‌های وارداتی مشاهده نمی‌شود و تقریبا قیمت‌ها ثابت مانده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه