مدیرعامل خانه ارتباطات:

برای ایجاد شهر هوشمند باید تفکر هوشمند داشت

برای ایجاد شهر هوشمند باید تفکر هوشمند داشت
مدیرعامل خانه ارتباطات گفت: برای شهر هوشمند ابتدا باید تفکر هوشمند داشته باشم؛ اگر مهارت کامپیوتری و زبانی ما هوشمند نباشد، نمی‎توانیم از نرم افزارها و اپلیکیشن‎ها استفاده کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ هادی سامانی صبح امروز در همایش تخصصی روابط عمومی هوشمند در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر اصفهان با تشریح و تبین ویژگی های شهر هوشمند اظهار کرد: روابط عمومی مدرن وظیفه اش تصویر سازی، تیم سازی، شبکه سازی و تصمیم سازی است که بدون چنین دانشی که در اختیار روابط عمومی است، شهر هوشمند ایجاد نمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیر عامل خانه ارتباطات تصریح کرد: رسالت روابط عمومی مدرن خدمت به مردم است که رسالت شهر هوشمند هم در این راستا خواهد بود.

,

خانم آهنگ در ادامه اظهار کرد: برای شهر هوشمند در ابتدا شهروند هوشمند را دارد که شهروند هوشمند نیازمند آموزش مهارت محور است.

,

استاد دانشگاه تصریح کرد: صاحبان رسانه و مسئولان روابط عمومی باید خود را هوشمند کنند و اطلاعات خود را به روز کنند.

,

وی افزود: برای شهر هوشمند ابتدا باید تفکر هوشمند داشته باشم؛ اگر مهارت کامپیوتری و زبانی ما هوشمند نباشد، نمی‎توانیم از نرم افزارها و اپلیکیشن‎ها استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه