اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سایه اسطوره های غربی بر سر تولیدات داخلی/ خرید نوشت افزار ایرانی منجر به رونق تولید و کسب و کار می شود

سایه اسطوره های غربی بر سر تولیدات داخلی/ خرید نوشت افزار ایرانی منجر به رونق تولید و کسب و کار می شود
کارشناس سازمان صمت گفت: خرید و حمایت از نوشت افزار ایرانی اسلامی علاوه بر رونق تولید و کسب و کار منجر به اشتغالزایی جوانان و کاهش بیکاری کارگران می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی حمایت و خرید از نوشت افزار ایرانی اسلامی زمینه رونق تولید کسب و کار و بهبود معیشت کارگران را به دنبال دارد که توجه به بحث تولید ملی و داخلی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که این حمایت به نوبه خود منجر به رونق اقتصاد و کاهش بیکاری، بهبود رفاه خانوارهای ایرانی، تقویت صنایع داخلی و کاهش فاصله طبقاتی در جامعه می شود.

از سوی دیگر در راستای تحقق شعار سال همگان باید تلاش کنند و مصرف کالاهای داخلی را به کالاهای خارجی ارجحیت دهند تا زمینه ورود کالاهای خارجی که مشابه آن‌ها در کشور تولید می‌شود، گرفته شود.

تهیه لوازم التحریر یکی از دغدغه های والدین در آستانه شروع مدارس است چرا که این روزها سایه اسطوره های غربی بر نوشت افزار داخلی آوار شده و دانش آموزان بیشتر طرح های برنامه کودک های خارجی مانند بن تن و باب اسفنجی را دوست دارند و با طرح ها و الگوهای داخلی آشنایی چندانی ندارند چرا که تبلیغات تلویزیون در این زمینه کم بوده و به این معضل دامن زده است.

عبدالرزاق یوسفی نسب، کارشناس سازمان صنعت و معدن تجارت شهرستان ایرانشهر در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار ما افزود: جلوگیری از واردات بی رویه منجر به پویایی چرخ کارخانجات داخلی می شود، در برهه ای از تاریخ با اجرای این طرح که واردات برخی از اقلام مانند لوازم التحریر و نوشت افزار ممنوع شد شاهد افزایش سرمایه گذاری در زمینه تولید نوشت افزار داخلی و فروش این محصولات بودیم.

وی در تکمیل مطلب فوق گفت: با لغو ممنوعیت واردات از سوی دولت شاهد ورود لوازم التحریر و نوشت افزار خارجی در کشور هستیم از طرف دیگر نیز قیمت این اقلام درگمرک خیلی پایین تر از قیمت واقعی است که پرداخت می شود، بر این اساس مصرف کننده بیشتر به سمت کالایی جذب می شود که قیمت پایین تری داشته و این امر زمینه ورشکستگی کارخانجات و سرمایه گزاران داخلی ار فراهم کرده است.

به گفته کارشناس سازمان صمت شهرستان ایرانشهر واردات علاوه بر ضربه به اقتصاد منجر به از بین رفتن فرصت های شغلی و بیکاری کارگران نیز شده است که افزایش بیکاری کاهش رفاه عمومی را در پی دارد.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از این اقدام باید همگان ترغیب به خرید و حمایت از نوشت افزار و در کل کالای تولید داخلی شوند تا علاوه بر رونق کسب و کار شاهد بهببود معیشت کارگران و از همه مهمتر ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی باشیم.

یوسفی نسب ادامه داد: خانواده های ایرانی و مصرف کنندگان باید به خرید کالای ایرانی روی بیاورند تا کارخانه ها فعال و نانی بر سر سفره کارگران برود.

به گفته این مسئول، واردات بی رویه از یک طرف و سلایق متنوع مصرف کنندگان و گرایش بیشتر به کالاهای وارداتی باعث شده ظرفیت بالفعل تولید داخلی کاهش یابد و خرید نوشت ابزاری خارجی باعث غیرفعال شدن کارخانجات و تعطیلی کسب و کار کارگران شوند.
 
وی با بیان اینکه ظرفیت بالقوه تولید داخل بیش تر از نیاز بازار است، تصریح کرد: برنامه ریزی برای صادرات کالاهای نوشت ابزاری باید در اولویت برنامه قرار گیرد زیرا صادرات موجب ارزآوری بیشتر و افزایش  درآمد  برای دولت می شود.

کارشناس سازمان صمت با اشاره به افزایش تمایل مصرف کنندگان به کالای خارجی و وارداتی افزود: ضعف فرهنگ سازی در این زمینه و کوتاهی دولت و مردم باعث کاهش رونق تولید شده است که در این راستا باید فرهنگ سازی و ترویج از سوی خانواده ها و آموزش و پرورش صورت گیرد تا مصرف کنندگان ترغیب به خرید  کالای تولید داخلی شوند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, و,
,
, خبرنگار ما ,
,
,
,
, و,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه