logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان:

برگزاری مراسم عید غدیر در اقصی نقاط هرمزگان/ از اجتماع بزرگ غدیریون تا پخت 200 هزار دست غذای نذری

برگزاری مراسم عید غدیر در اقصی نقاط هرمزگان/ از اجتماع بزرگ غدیریون تا پخت 200 هزار دست غذای نذری
رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان با بیان اینکه پیش بینی می شود بیش از 200 هزار پرس غذا در سراسر استان در عید غدیر پخت و توزیع شود، گفت: در سال جاری برنامه های شاخصی روز غدیر در اقصی نقاط هرمزگان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ حجت الاسلام احمد عامری، رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه امروز قدرت اسلام در برابر فتنه های بزرگ و پیچیده بزرگ همه غرب و غرب زده ها را دچار حیرت کرده است، اظهار کرد: قدرت امروز ایران اسلامی از برکت غدیر و حکومت در سایه ولایت است.
رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان با تاکید بر اینکه خبرنگاران زبان گویای غدیر هستند، عنوان کرد: به برکت اینکه پرچم کشور مزین به غدیر و پرچمدار آن ولایت فقیه است ان شاالله به قلم خبرنگاران جایگاه غدیر به گوش جهانیان خواهیم رساند.
عامری با اشاره به اینکه بنیاد بین المللی غدیر در هرمزگان از سال 1382 شروع به فعالیت کرده است، بیان کرد: در سال جاری برنامه های شاخصی روز غدیر در اقصی نقاط هرمزگان برگزار می شود.
وی با اشاره به شاخص ترین برنامه عید غدیر در هرمزگان بیان کرد: برنامه اجتماع بزرگ غدیریون تحت عنوان بیعت با ولایت در مسجد جامع بندرعباس با حضور 10 هزار شهروند هرمزگانی برگزار می شود.
رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان افزود: در اجتماع بزرگ غدیریون 30 نفر از طلاب حوزه های علمیه استان توسط آیت الله مقتدایی، عضو جامع مدارسین قم ملبس خواهند شد.
عامری عنوان کرد: در اجتماع بزرگ غدیریون با 10 هزار پرس غذا از شهروندان پذیرایی و بسته های فرهنگی نیز توزیع می شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی می شود بیش از 200 هزار پرس غذا در سراسر استان در عید غدیر پخت و توزیع شود، گفت: در اکثر نقاط هرمزگان پخت غذای نذری عید غدیر صورت می گیرد.
رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان با اشاره به ویژه برنامه عید غدیر برای کودکان عنوان کرد: عصر 28 مردادماه ساعت 17 مراسم جشن ویژه کودکان در پارک غدیر بندرعباس در کنار آبهای نیلگون خلیج فارس برگزار می شود.
عامری با اشاره به برنامه های عید غدیر در شهرستان میناب اظهار کرد: اجتماع بزرگ غدیریون و حرکت هیئت های مذهبی از میدان ولایت تا مسجد امام ، پخت غذای نذری و اعزام 14 تیم پزشکی در سطح شهرستان از برنامه های شاخص روز غدیر میناب است.
وی تصریح کرد: با پشتیبانی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان بازسازی واقعه غدیر در اکثر نقاط هرمزگان از جمله سندرک، حسن لنگی، سیریک، بندر خمیر و.. برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

رئیس ستاد دهه امامت و ولایت در هرمزگان با بیان اینکه ازدواج های آسان گل های علوی از سال 1394 در استان هرمزگان هر ساله همزمان با عید غدیر صورت می گیرد، بیان کرد: سال گذشته 313 زوج ازدواج آسان آنها صورت گرفت و جهیزیه به آنها داده شد و در سال جاری برای یک هزار و 500 زوج به نیابت از شهدای استان مراسم ازدواج آسان در هفته وحدت برگزار می شود.
عامری خاطر نشان کرد: در روز عید غدیر برای 65 زوج در بخش احمدی ازدواج آسان صورت می گیرد و جهیزیه تحویل داده می شود.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه