دوره آموزش مربیگری با حضور جمعی از بسیجیان در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع)
دوره آموزش مربیگری با حضور جمعی از بسیجیان در تاریخ 1393/7/19 در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) آغاز گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی سازمان تربیت بدنی بسیج، دوره آموزش مربیگری با حضور جمعی از بسیجیان در تاریخ 1393/7/19در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) آغاز گردید. در آئین افتتاحیه این همایش سردار غیاثی جانشین سپاه امام رضا(ع) ضمن خیرمقدم و تبریک عید غدیر حرکت بسیج را در موضوع ورزش روبه موفقیت ارزیابی کرده و عنوان نمود: قطعا توسعه ورزش یکی از مهمترین ارکان جذب و انسجام در بسیج می باشد که این مهم با تلاش جهادی متولیان امر در ورزش بسیج روبه تکامل می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,در ادامه این همایش سردار یزدانی رئیس سازمان تربیت بدنی بسیج ضمن دعوت فراگیران به استفاده بهینه و مناسب از مطالب مطرح شده در این دوره توسط اساتید عنوان کرد قطعا حرکت بسیجیان ایران اسلامی نویدگر تحرک و الگوی قوی برای سایر بسیجیان عالم خواهد بود.
,ایشان تصریح کرد: آماده تقویت جبهه جهانی مستضعفین در بستر ورزش برای دستیابی به تعالی و بیداری روح استکبار ستیزی در میان مظلومان هستیم و همچنین افزودند: بسیج با اقدامات جهادی در توسعه ورزش همانند احداث 2000 مکان ورزشی و راه اندازی بیش از 110 پایگاه استعدادیابی و تربیت بیش از 7000 نیروی متخصص (مدیر، مربی و داور) و تقویت پایگاه های ورزش محلات و ده ها اقدامات موثر دیگر به دنبال عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه بسط و توسعه ورزش همگانی در جامعه می باشد.
,ایشان همچنین اظهار امیدواری کردند و فرمودند: امیدوارم مسئولین امر در بخش های مختلف از جمله مدیران و دست اندرکاران ورزش کشور با جدی قلمداد کردن مطالبات رهبری و واجب دانستن آنها و با حرکت جهادی دین خود را به این نظام مقدس و به هزاران شهید گلگون کفن تا حدی ادا نماییم.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه