اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر کمیته امداد سبزوار:

وام مددجویان به ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت

وام مددجویان به ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت
مدیر کمیته امداد سبزوار گفت:‌ سال گذشته سقف مبلغ پرداخت وام به مددجویان 200 میلیون ریال بوده استُ اما در سال جاری این سقف به 500 میلیون ریال افزایش پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمد داورزنی صبح امروز در جمع خبرنگاران در محل این اداره با بیان اینکه از جمله مهمترین اهداف کمیته امداد امام خمینی خودکفایی و ایجاد اشتغال برای مددجویان تخت پوشش این نهاد است اظهارداشت: در سال گذشته این نهاد با ارائه تسهیلات خودکفایی توانسته است برای 480نفر از مددجویان به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کرده و این افراد را به مرز خودکفایی برساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی در ادامه با بیان اینکه خودکفایی برای مددجویان به معنای قطع حمایت های کمیته از افراد تحت حمایت نیست تصریح کرد: پس از اخذ تسهیلات امداد در زمینه خودکفایی و راه اندازی شغل شکل خدمات امداد تغییر پیدا کرده به گونه ای که حمایت در زمینه بازار یابی ادامه حیات شغلی و توسعه مشاغل ادامه پیدا می کند.

,

داورزنی همچنین با اشاره به اینکه ناظرین و محققین این نهاد همواره در پی جلوگیری از انحراف مسیر وامهای پرداختی هستند بیان کرد: پس از پرداخت وام ها کارشناسان حوزه خودکفایی به صورت مستمر بر نحوه فعالیت مددجویان دریافت کننده وام نظارت می کنند.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی سبزوار در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته سقف مبلغ پرداخت وام به مددجویان 200میلیون ریال بوده است افزود: در سال جاری این سقف به 500میلیون ریال افزایش پیدا کرده است.

,

وی با اشاره به اینکه بیش از 12 هزار و 500خانوار سبزوار از خدمات حمایتی این نهاد بهره می برند تاکید کرد: مبالغ پرداختی این نهاد از دو منبع امدادی و دولتی تامین می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه