رویترز:
آمریکا برای روخانی و ظریف ویزا صادر کرد
خبرگزاری رویترز گزارش داده دولت آمریکا برای رئیس جمهور و وزیرخارجه ایران جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد روادید صادر کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا میریوسفی سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در گفت و گو با رویترز تصریح کرد: دولت آمریکا برای حسن روحانی و ظریف وزیر خارجه ایران روادید صادر کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,پیشتر برخی منابع خبری گزارش داده بودند روادید هیئت ایرانی شامل رئیس جمهور، وزیر خارجه و هیئت همراه برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل صادر نشده است.
,آنتونی گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه گفت این سازمان برای حل و فصل مسائل مربوط به صدور روادید برای حسن روحانی و محمد جواد ظریف به مقام های آمریکایی در تماس است.
,ساعتی بعد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که مخالفتی برای صدور روادید برای مقام های ایرانی جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل ندارد.
,به گزارش فارس، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران خبر رویترز را تائید کرد. او در صفحه تویترش نوشت: محمد جواد ظریف ایران بامداد جمعه برای شرکت در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم نیویورک می شود.
,موسوی دوشنبه 25 شهریور ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران گفته بود که اگر شرایط مهیا باشد ظریف در روزهای آتی مهیای سفر به نیویورک است و در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومیشرکت خواهد کرد و در نیویورک دیدارها با مقامات کشورهای دوست برقرار است.
,سفر ظریف به نیویورک در حالی صورت می گیرد که وزیر خارجه ایران دهم مرداد ماه ازسوی وزارت خزانه داری آمریکا در فهرست تحریم ها قرار گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه