logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم:

آتش نشانی قم از لحاظ امکانات در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد

آتش نشانی قم از لحاظ امکانات در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد
معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم با اشاره به تجهیزات خریداری شده در سال‌های اخیر برای آتش نشانی شهرداری قم، گفت: آتش نشانی قم از لحاظ امکانات در وضعیت مطلوبی به سر می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سامع در گفتگو با خبرنگار  قم فردا، ضمن تبریک روز آتش‌نشانی به همه آتش‌نشانان شهرداری قم اظهار داشت: با پیگیری‌های که در استان صورت گرفت و عنایتی که در دفتر مقام معظم رهبری در قم داشتند بیش از 35 میلیارد تومان در سال‌های 95 و 96 برای خرید تجهیزات آتش‌نشانی قم پرداخت شد که همین موضوع موجب شد ازلحاظ امکانات آتش‌نشانی قم به نقطه‌ای مطلوبی برسد.

وی ادامه داد: البته حمایت‌های شهردار قم نیز در این زمینه گره‌گشا بود چراکه با محدودیت‌های زیادی که در بودجه داشتیم اما این کار با حمایت‌های شهردار قم انجام شد.

سامع به افزایش تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی در شهر قم اشاره کرد و بیان داشت: در سال‌های 93 تا 95 تعداد 10 ایستگاه آتش‌نشانی با رقمی بالغ‌بر 10 میلیارد تومان ساخته شد.

وی خرید نردبان مجهز برای آتش‌نشانی قم را موردتوجه قرارداد و گفت: فرایند خرید این نردبان با آخرین امکانات از سال 96 شروع شد و چند روز پیش به ناوگان آتش‌نشانی قم افزوده شد.

معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم افزود: در کنار این تجهیزات نیت خالص و رشادت‌هایی که آتش‌نشانان دارند نیز باید موردتوجه قرار گیرد چراکه درصحنه‌هایی که همه از آتش فرار می‌کنند این عزیزان وارد دل آتش می‌شوند تا بتوانند جان و مال مردم را نجات دهند.

وی ادامه داد: عشق، علاقه و اعتقادات دینی که آتش‌نشانان دارند باعث می‌شود که این رشادت‌ها را به خرج بدهند.



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه