اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آیت الله میرباقری:

کرامت امام در اربعین حسینی تجلی پیدا می کند

کرامت امام در اربعین حسینی تجلی پیدا می کند
آیت الله میرباقری با انتقاد از تلاش عده‌ای برای منحل کردن زیارات قبور متبرکه در گردشگردی تصریح کرد: کرامت امام در اربعین حسینی تجلی پیدا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا،  مراسم اکران مستند "از نسل حاتم"، شامگاه شنبه 13 مهرماه با حضور آیت‌الله میرباقری و جمعی از مستندسازان، هنرمندان و دیگر اقشار در سالن سینمایی مجتمع هدایت قم برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله میرباقری با اشاره به دو تمدن و نماد، اظهار داشت: یکی از این تمدن ها و نماد ها تخت جمشید و برج های سربه فلک کشیده و مدرن است که بر پایه غرور شکل گرفته است.

وی ادامه داد: تمدن و نماد بعدی کعبه و خراسان است که بر پایه و هدف خدا و امام شکل گرفته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری  بیان داشت: زیارت که تجدید بیعت با امام(ع) است از ارکان جامعه است و اگر به دنبال جامعه‌ای بر محور امام هستیم باید ایثار و ازخودگذشتگی در آن وجود داشته باشد.

وی اضافه کرد: نقش کلی زیارت در شکل گیری این نوع تمدن واضح است و مطالعات تاریخی این را روشن می‌کند بلد امنی که در عالم شکل می‌گیرد بر محور امام شکل می‌گیرد.

برخی به دنبال منحل کردن زیارت قبور متبرک در گردشگری هستند
آیت الله  میرباقری با اشاره به بحث زیارت قبور متبرک ائمه، گفت: برخی در تلاش هستند تا در گردشگری زیارت قبور متبرکه را منحل کنند که این از اهداف تمدن مدرن است.

وی افزود: زیارت اربعین حسینی  یک جلوه خاصی از یک شکل گیری امت حول امام و نمونه‌ای از بلد امن است.

اربعین هم امنیت باطنی و هم امنیت ظاهری دارد
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه در مسیر زیارت اربعین امام حسین(ع)، جامعه هم در ظاهر و هم در باطن در امنیت است، خاطرنشان کرد: در امنیتی ظاهری روابط به گونه‌ای است که افراد از ناحیه همدیگر احساس امنیت می‌کنند و امنیت باطنی که قلوب هم احساس آرامش می‌کند.

وی ابراز داشت: هرانسانی تبعیت بیشتری از معصومین(ع) و ائمه اطهار دارد متقی تر است و درجات کرامت و شرافت شکل می گیرد و انسان با تقوا بیشتر مورد کرامت قرار می گیرد.

کرامت امام در اربعین حسینی تجلی پیدا می کند
آیت الله میرباقری با اشاره به اینکه از برکات دیگر اربعین کرامت است، گفت: در پیاده روی اربعین کرامت امام تجلی پیدا می کند.

وی تاکید کرد: زیارت یکی از ارکان شکل گیری جامعه اسلامی است و اربعین یکی از نمونه های بارز این تجمع است.

این استاد حوزه تصریح کرد: البته زیارت باشکوه اربعین با طنین انقلاب اسلامی و جریان مقاومت، جوششی بیش از پیش پیدا کرده و امید است که هنرمندان و اهالی رسانه بتوانند ارتباط این حرکت عظیم را با عالَم ملکوت به تصویر بکشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  قم فردا،  ,  قم فردا,  قم فردا, ،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, برخی به دنبال منحل کردن زیارت قبور متبرک در گردشگری هستند,
,
,
,
,
, اربعین هم امنیت باطنی و هم امنیت ظاهری دارد,
,
,
,
,
, کرامت امام در اربعین حسینی تجلی پیدا می کند,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه