آیت الله علما:
زکات از مدیریتهای مهم اقتصادی اسلام است
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: زکات از مدیریتهای مهم اقتصادی اسلام است و امروز احیای این فریضه بر عهده ما است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز آیتالله مصطفی علما در شورای زکات استان کرمانشاه که با حضور استاندار و دیگر اعضای شورای تشکیل شد، با اشاره به اهمیت احیای انجام فریضه زکات در جامعه اظهار داشت: یکی از برنامه های امام راحل که هیچگاه کم رنگ نمیشود رسیدگی به امور محرومان جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت پرداخت زکات در آیات و روایات افزود: فلسفه پرداخت زکات آنقدر مهم در آیات و روایات پرداخت شده ، که اصل پرداخت آن برای اداره کشور است و رسیدگی به محرومان به طریق اولی در حاشیه این موضوع قرار می گیرد.
,آیت الله علما تاکید کرد: وقتی حاکمیت لازم بداند باید همگان نسبت به پرداخت این واجب الهی اهتمام داشته باشیم.
,وی عنوان کرد: زکات از مدیریت های مهم اقتصادی اسلام است و امروز که احیای آن برعهده ما است همه باید در این مسیر اهتمام ورزیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه