logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ورود 5500 زائر خارجی اربعین حسینی از مرز آستارا تاکنون + تصاویر

ورود 5500 زائر خارجی اربعین حسینی از مرز آستارا تاکنون + تصاویر
زائران خارجی اربعین حسینی از کشورهای جمهوری آذربایجان، روسیه، گرجستان و ترکیه از طریق مرز زمینی آستارا وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شده و عازم کربلای معلی می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، زائران خارجی اربعین حسینی از کشورهای جمهوری آذربایجان، روسیه، گرجستان و ترکیه که از طریق مرز زمینی آستارا وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شوند، پس از استراحت در دو موکب پایانه مرزی آستارا و همچنین امام زادگان ابراهیم و قاسم (ع) این شهرستان عازم مرزهای مهران و شلمچه شده و از آنجا راهی کربلای معلی می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از 8دی، زائران خارجی اربعین حسینی از کشورهای جمهوری آذربایجان، روسیه، گرجستان و ترکیه که از طریق مرز زمینی آستارا وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شوند، پس از استراحت در دو موکب پایانه مرزی آستارا و همچنین امام زادگان ابراهیم و قاسم (ع) این شهرستان عازم مرزهای مهران و شلمچه شده و از آنجا راهی کربلای معلی می شوند., 8دی,

“منصور بابایی” مدیر پایانه مرزی آستارا در گفت و گو با خبرنگار ۸دی با بیان اینکه ورود زائران خارجی از مرز آستارا از تاریخ ۱۰ مهر ماه سال جاری شروع شده است، گفت: این پایانه مرزی دیروز و امروز از حجم بالای تردد برخوردار بوده است.

,
 
,
وی  با تأکید بر اینکه پنج هزار و ۵۰۰ نفر از این مرز وارد کشور شده اند، تصریح کرد: بیشتر اتباع آذری و داغستان هستند و خدمات هم در حال ارایه است و اقداماتی برای تسریع ورود این عزیزان هم انجام می شود.

مدیر پایانه مرزی آستارا افزود: تاکنون ۸۰ دستگاه اتوبوس وارد پایانه مرزی آستارا شده و با وسایل نقلیه مسافری و اتوبوسی وارد کشور شده اند.
 
وی با بیان اینکه موکبی در پایانه مرزی توسط ستاد اربعین شهرستان برپا شده است، بیان کرد: پذیرایی اولیه و استقبال از این زائران انجام می شود دارد و بعد به موکب امام زادگان ابراهیم و قاسم (ع) آستارا منتقل می شوند.
 
بابایی ادامه داد: تقریبا ۳ روز بعد از اربعین حسینی خروج زائران از مرز آغاز می شود و به اتفاق کلیه ارگان ها آماگی خروج زائران را داریم.
,
,
,
مدیر پایانه مرزی آستارا افزود: تاکنون ۸۰ دستگاه اتوبوس وارد پایانه مرزی آستارا شده و با وسایل نقلیه مسافری و اتوبوسی وارد کشور شده اند.
,
 
,
وی با بیان اینکه موکبی در پایانه مرزی توسط ستاد اربعین شهرستان برپا شده است، بیان کرد: پذیرایی اولیه و استقبال از این زائران انجام می شود دارد و بعد به موکب امام زادگان ابراهیم و قاسم (ع) آستارا منتقل می شوند.
,
 
,
بابایی ادامه داد: تقریبا ۳ روز بعد از اربعین حسینی خروج زائران از مرز آغاز می شود و به اتفاق کلیه ارگان ها آماگی خروج زائران را داریم.
,


عکاس: مهدی حسین نژادی

,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه