logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد:

روایت "ظریف" از پیشنهادهای "مکرون" به ایران در کمیسیون امنیت‌ملی مجلس

روایت "ظریف" از پیشنهادهای "مکرون" به ایران در کمیسیون امنیت‌ملی مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از تصویب چهار طرح ضد آمریکایی در چارچوب مقابله با اقدامات ضد حقوق بشری این کشور در جلسه امروز کمیسیون خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس در گفت‌وگو با تسنیم، در تشریح جلسه عصر امروز  این کمیسیون، اظهار داشت: چهار طرح ضد آمریکایی  مقابله با تحریم های آمریکا از طریق جایگزینی کالا و خدمات، تاسیس موزه جنایات آمریکا، طرح الزام دولت مبنی بر پیگیری جبران خسارات ناشی از اقدامات ضد حقوق بشری آمریکا علیه اتباع ایرانی و طرح الزام دولت در تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها به تصویب رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در بخش دیگر این جلسه و با حضور وزیر امور خارجه گزارشی از سفر رئیس جمهور و هیئت جمهوری اسلامی  به نیویورک به سمع و نظر اعضا رسید و آقای ظریف در خصوص اتفاقات و اقدامات صورت گرفته در این سفر گزارشی ارائه کردند.

,

نماینده ورامین در مجلس ادامه داد: بر اساس گزارش وزیر خارجه با وجود ایجاد محدودیت‌های گسترده از طرف آمریکایی ها حدود 70 دیدار و سخنرانی برای وزیر خارجه و 40 دیدار و سخنرانی برای رئیس جمهور پیش بینی و اجرا شد.

,

نقوی حسینی درباره جزئیات مذاکرات صورت گرفته با مقامات فرانسوی و طرح مکرون نیز گفت: بنا بر گزارش وزیر خارجه، تاکید ما این بود که تعهد فروش نفت ایران و بازگشت پول نفت ایران دو شرط بازگشت جمهوری اسلامی به موضوعات برجام و اجرای تعهدات و توقف کاهش تعهدات باشد، همچنین فروش سالانه نفت جمهوری اسلامی ایران و کسب درآمد آن باید به طور طبیعی انجام شود، به طوری که قابل هزینه شدن باشد اما در جریان این گفتگو‌ها مکرون موفق به تضمین این طرح نشد و لذا سراغ طرح دیگری رفت. از سوی دیگر مقام معظم رهبری صریح و روشن راهبرد جمهوری اسلامی را اعلام و تبیین فرمودند و ما موظف بودیم در چارچوب این راهبرد گفتگوهای بعدی را انجام دهیم. مکرون در خلال این گفتگوها تلاش کرد که ملاقات در سطح سران 1 + 5 و ایران را ترتیب دهد و نظرش این بود که اگر آمریکا از تحریم ها برگردد، آمادگی ملاقات با ترامپ وجود دارد که هیات ایرانی این موضوع را نپذیرفت.

,

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس در ادامه صحبت‌های خود درباره جلسه امروز کمیسیون و صحبت‌های وزیر امور خارجه کشورمان افزود: آقای ظریف اعلام کردند مکرون پشنهاد  دیگری مطرح کرد که در آن بحث بازگشت آمریکا به شرایط 2017 فروش نفت ایران و همزمان با آن، بازگشت ایران به تعهدات برجامی و مسائل امنیت منطقه و آزادی کشتیرانی در خلیج فارس مطرح شده بود؛ در ادامه رئیس جمهور فرانسه  خواهان گفتگوی تلفنی ترامپ با روحانی شد که البته این خواسته رد شد، همچنین جلسه 1+4 هم تشکیل شد و ما در آن جلسه گفتیم روش اروپا اشتباه است؛ اروپا نباید منتظر اجازه آمریکا باشد بلکه باید مستقل به تعهدات خود عمل کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه