logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

احتمال تکرار بازارسیاه بلیط برگشت اربعین/ تعیین سه استان به عنوان بارانداز مسافر در عمل اجرا نشد

احتمال تکرار بازارسیاه بلیط برگشت اربعین/ تعیین سه استان به عنوان بارانداز مسافر در عمل اجرا نشد
گرچه قرار بود طرح بارانداز مسافر در سه استان به عنوان پایلوت اجرا شود اما در عمل این طرح اجرا نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ از حدود یک ماه قبل توسط مسئولین مختلف ستاد اربعین کشور و مسئولین دستگاههای مختلف استان های همدان ،کرمانشاه و خوزستان عنوان می شد که برای سامان دادن به وضعیت زائرین برگشتی از زیارت اربعین، وزارت خانه های کشور و راه برنامه ای مفصل لحاظ کرده و شهرهای همدان ،کرمانشاه و اندیمشک به عنوان هاپ یا بارانداز مسافر لحاظ شده اند. معنای این حرف این بود که قرار است به منظور سازماندهی وضع موجود در دلال بازی و قیمت سیاه بلیط های برگشت ،ابتدا مسافرین بر اساس تقسیم بندی استان محل سکونت به یکی از این سه نقطه منتقل و بعد از کمی استراحت با اتوبوسهای تعبیه شده به استان خود عزیمت نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان,

هرچند از ابتدا اجرای این طرح با اما و اگرهایی همراه بود ولی احتمال تاثیر آن بر کاهش مشکلات سفر از جمله قیمت بلیطها کور سوی امیدی ایجاد کرده بود.

,

متاسفانه مشاهدات میدانی امروز از پایانه مسافری برکت مهران حاکی از این موضوع بود که ظاهرا تمامی برنامه‌ها نادیده لحاظ شده و اتوبوسهای موجود برای تمامی استانها مسافر می پذیرند. این امر با توجه به در پیش بودن حجم بالای مسافر در روزهای آتی،تکرار مشکلات جدی سال گذشته خواهد بود . سرگردانی ،تحمیل هزینه های گزاف و بی برنامگی حداقل ثمره این اقدام خواهد بود.

,

همچنین تدارک حجم بسیار بالایی از امکانات پشتیبانی از زائرین در نقاط بارانداز، در عمل باعث شده است تا سایر ایستگاههای صلواتی از امکانات دولتی محروم شوند . آسیب این موضوع بیشتر خود را در استان همدان و محدودیت های اسکان با توجه به سردسیر بودن و کمبود پتو و... بیشتر نمایان می شود.

,

کاش مسئولین امر تدبیری اتخاذ می کردند تا در توزیع و استفاده از امکانات ،حداکثر بهره وری صورت می پذیرفت. یا به قول یکی از زائرین ،مسئولین برای یکبار هم که شده ،راهپیمایی اربعین را شبیه مردم عادی طی کنند تا ضمن آشنایی با مسائل اربعین ،بتوانند درست برنامه ریزی کنند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه