logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا خبر داد:

مردم آذربایجان شرقی بیش از 60 میلیون تومان به بازسازی غزه کمک کردند

مردم آذربایجان شرقی بیش از 60 میلیون تومان به بازسازی غزه کمک کردند
مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا با بیان اینکه کمکهای نقدی جمع آوری شده مردمی برای بازسازی غزه توسط پایگاه های بسیج نواحی استان به ارزش 625 میلیون ریال می باشد، گفت: همان طوری که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود مسئله غزه را مسئله اول جهان اسلام و دنیای انسانیت دانستند، مردم ولایت مدار آذربایجان شرقی نیز بامشارکت در بازسازی غزه وظیفه دینی وشرعی خود را در دفاع از برادران دینی ادا کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی آذربایجان شرقی، سرهنگ سیدصفر قائمی، رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا با بیان اینکه کمکهای نقدی جمع آوری شده مردمی برای بازسازی غزه توسط پایگاه های بسیج نواحی استان به ارزش 625 میلیون ریال می باشد، گفت: همان طوری که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود مسئله غزه را مسئله اول جهان اسلام و دنیای انسانیت دانستند، مردم ولایت مدار آذربایجان شرقی نیز بامشارکت در بازسازی غزه وظیفه دینی وشرعی خود را در دفاع از برادران دینی ادا کرده و حس انسان دوستی خود را در عرصه جهانی به اثبات رسانیدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ,



وی افزود: همان گونه که مردم ایران در روز جهانی قدس با حضور همه جانبه درحمایت از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین، استکبارجهانی را به رعب و وحشت انداختند، امروز هم بامشارکت در بازسازی شهرها و خانه های مردم غزه در خط مقدم جبهه سازندگی قرار گرفته اند.

,
,
,



سرهنگ قائمی جمع مشارکتهای مردمی جمع آوری شده برای بازسازی غزه را که با همکاری کمیته امدادامام خمینی(ره) استان برگزار شد، بیش از 625 میلیون ریال اعلام و خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی آماده حضور در تمامی عرصه های سازندگی، بخصوص مناطق محروم و صعب العبور کشور است.

,
,
,



رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا در خاتمه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درخصوص شهادت، که می فرمایند فضیلت زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهیدان کمتر از شهادت نیست، تصریح کرد: زنده نگاه داشته شدن یاد شهداء باعث تشویق مردم به سوی کارهای خیر و رواج روحیه ایثار و از خودگذشتگی در جامعه می شود.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه