logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کارشناس سمت خدا در جشن بزرگ غدیر مریانج:

فلسفه غدیر حرکت به دنبال انسان کامل بود/ قیامت بازار قالی‌فروشان است

فلسفه غدیر حرکت به دنبال انسان کامل بود/ قیامت بازار قالی‌فروشان است
کارشناس برنامه "سمت خدا"، قیامت را بازار قالی‌فروشان دانست و بر ترسیم زیباترین نقشه و طرح برای بافت قالی زندگی تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از نافع، حجت‌الاسلام محمدرضا رنجبر در جشن بزرگ غدیر مسجد جامع مریانج افزود: اگر تار و پود زندگی را خوب به هم گره بزنیم در بازار آخرت خریدار دارد؛ وگرنه روی دست ‌مانده و کسی به آن توجه نمی‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , نافع,

 وی با تأکید بر الگو قراردادن شخصیت والای امیرالمؤمنین(ع) در زندگی تصریح کرد: علی(ع) به تک‌تک آیه‌های قرآن عمل کرد تا اینکه خود، قرآن ناطق شد و به جایگاهی رسید که قرآن از او به عنوان "انسان" یاد    کرد.

,

حجت‌الاسلام رنجبر با بیان اینکه سوره انسان در شأن حضرت علی(ع) نازل شده افزود: انسان بودن مقام کمی نیست و هرکسی شایستگی دستیابی به این عنوان را ندارد؛ همان‌طور که هر فلزی، ارزش "طلا" را ندارد.

,

وی بیان کرد: علی(ع) براساس حق و عدالت زندگی کرد و آن‌جا که می‌توانست با گفتن یک دروغ، سومین خلیفه مسلمانان باشد؛ نپذیرفت و عمل به روش دو خلیفه پیشین در کنار کتاب خدا و سنت رسول اکرم(ص) را رد کرد.

,

حجت‌الاسلام رنجبر اظهار داشت: ایمان، صداقت و تقوا، تار و پود زندگی علی(ع) بود و چون براساس این نقشه زندگی کرد؛ برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

,

وی با بیان اینکه متأسفانه ما ارزش مقام انسان بودن را نمی‌دانیم، خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع)، انسان کامل بود و اگر براساس روش او، زندگی کنیم در قیامت سربلند خواهیم شد.

,

کارشناس برنامه سمت خدا با اشاره به ویژگی‌های انسان کامل گفت: علی(ع) انسان کامل بود؛ چون هرچه داشت به دیگران می‌بخشید و غمخوار یتیمان، اسیران و در راه‌ماندگان بود که قرآن در آیه 8 سوره مبارکه انسان بر این موضوع صحه گذاشته شده است.

, کارشناس برنامه سمت خدا با اشاره به ویژگی‌های انسان کامل گفت: علی(ع) انسان کامل بود؛ چون هرچه داشت به دیگران می‌بخشید و غمخوار یتیمان، اسیران و در راه‌ماندگان بود که قرآن در آیه 8 سوره مبارکه انسان بر این موضوع صحه گذاشته شده است.,

حجت‌الاسلام رنجبر با اشاره به واقعه غدیر تصریح کرد: رسول اکرم(ص) در غدیرخم، دست علی(ع) را بالا گرفت تا به همه بگوید برای سعادتمندشدن به دنبال انسان کامل حرکت کنید چراکه او نور است و نقاط مبهم و تاریک زندگی را روشن می‌سازد.

, حجت‌الاسلام رنجبر با اشاره به واقعه غدیر تصریح کرد: رسول اکرم(ص) در غدیرخم، دست علی(ع) را بالا گرفت تا به همه بگوید برای سعادتمندشدن به دنبال انسان کامل حرکت کنید چراکه او نور است و نقاط مبهم و تاریک زندگی را روشن می‌سازد. ,

وی اعلام کرد: اصرار امیرالمؤمنین(ع) برای خلافت و زعامت مسلمانان نیز به همین دلیل بود زیرا چراغ باید از بالا بتابد تا به همه جا پرتوافشانی کند.

, وی اعلام کرد: اصرار امیرالمؤمنین(ع) برای خلافت و زعامت مسلمانان نیز به همین دلیل بود زیرا چراغ باید از بالا بتابد تا به همه جا پرتوافشانی کند.,

حجت‌الاسلام رنجبر خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع)، چراغ هدایتی است که در پرتو انوار آن می‌توان به حقیقت زندگی دست یافت.

, حجت‌الاسلام رنجبر خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع)، چراغ هدایتی است که در پرتو انوار آن می‌توان به حقیقت زندگی دست یافت.,

 لازم به ذکر است؛ شانزدهمین جشن بزرگ غدیر براساس سنت هرساله به مدت دو شب در مسجد جامع امام صادق(ع) شهر مریانج برگزار شد.

,  لازم به ذکر است؛ شانزدهمین جشن بزرگ غدیر براساس سنت هرساله به مدت دو شب در مسجد جامع امام صادق(ع) شهر مریانج برگزار شد.,

این جشن به همت هیأت محبان‌الزهرا(س) بسیجیان شهر مریانج و بدون کمک‌های دولتی برگزار شده و شاعران و مداحان برجسته کشور چون خرم‌فر، حسن‌زاده، کلامی‌زنجانی، علوی و بختیاری در آن حضور یافته و به مدح و ثنای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) پرداختند.

,

همچنین حسین فردی و حسین رستمی از قاریان بین‌المللی در جشن غدیر مریانج به تلاوت آیاتی از کلام‌ وحی پرداخته و پایان بخش مراسم نیز قرعه‌کشی از مسابقه غدیر 15 و تقدیر از برگزیدگان طرح ازدواج آسان و نامگذاری نیکو برای فرزندان بود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه