به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور، فراخوان هفتمین جشنواره فن آوری نانو در شهریور ماه انجام شد و دانش آموزان عضو پژوهس سرای تویسرکان با ارائه هشت طرح در بخش های مختلف در این جشنواره حضور یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور, رودآور, رودآور,در مرحله اول داوری هفت طرح پذیرفته شد و نکته قابل توجه این که در این مرحله هفت طرح از استان تهران، هفت طرح از استان همدان (تویسرکان)، چهار طرح از اصفهان، چهار طرح از خراسان شمالی، چهار طرح از خراسان رضوی و مابقی از استان های البرز، سمنان و مازنداران یعنی ۳۲ طرح پذیرفته شدند.
دانش آموزان تویسرکانی عضو انجمن نانو پژوهش سرای دانش آموزی تعداد هشت طرح در بخش های مختلف جشنواره به باشگاه نانو ارسال کردند و تعداد هفت طرح در بخش های کاربرد، آموزش و سنتز پذیرفته شدند که طرح های دانش آموزان تویسرکانی به عنوان نماینده استان در این جشنواره برگزیده شدند.
صاحبان این هفت طرح برای ارائه مقالات پژوهشی و دفاع حضوری و داوری نهایی به جشنواره فن آوری نانو که از ۱۴ لغایت ۱۷ مهرماه امسال در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد دعوت شدند که بعد از ارائه مقالات، دفاع و بازدید مسئولان کشوری از نمایشگاه و طرح های دانش آموزان، هفت طرح دانش آموزان شهرستان تویسرکان که نماینده استان همدان بودند هفت رتبه برتر کشوری را کسب کردو باید گفت در مرحله پایانی ۱۵ طرح از ۳۲ طرح حذف شد.
به گزارش رودآور، در این دوره و در بخش کاربردی یاسمن الوندی فرد، مهدیه خاقانی و رویا سوری با ارائه طرحی با عنوان طرح استفاده از نانو اکسید روی به عنوان ردیاب آب های زیرزمینی” رتبه دوم کشوری را کسب کردند.
در این بخش رتبه سوم کشوری از آن هانیه صلح میرزایی(رضا) و هانیه صلح میرزایی(محمدرضا) با عنوان طرح “فیلتر نانویی جهت هوای ورودی خودرو” شد و همچنین سپیده زارعی و محمدجواد کلی وند با ارائه طرح “پانسمان نانویی” رتبه سوم کشوری را از آن خود کردند.
حسنا اسدبیگی و زهرا افشاری با ارائه طرح “کرم ضدآفتاب نانویی” نیز توانستند در بخش کاربردی رتبه سوم کشوری را به دست آورند.
در بخش سنتز نانومواد، مجتبی کزازی با طرح “سنتز نانو سایل مغناطیس در جذب و حذف پساب های رنگی” توانست در جایگاه سومی کشوری بایستد و امیرحسین اسماعیل بیگی و مجتبی کزازی با طرح سنتز دوپ مس و آهن توانستند صاحب رتبه سوم کشوری شوند.
و نیز در بخش آموزش رتبه سوم کشوری از آن سید عمران میرعبداللهی و سعید خدابخشی با طرح “فینال جام جهانی نوبل ۱۹۶۵ بین دو تیم پایین دستی ها و بالا دستی ها جهت آسان سازی آموزش نانو” شد.
انتهای پیام/پ
در مرحله اول داوری هفت طرح پذیرفته شد و نکته قابل توجه این که در این مرحله هفت طرح از استان تهران، هفت طرح از استان همدان (تویسرکان)، چهار طرح از اصفهان، چهار طرح از خراسان شمالی، چهار طرح از خراسان رضوی و مابقی از استان های البرز، سمنان و مازنداران یعنی ۳۲ طرح پذیرفته شدند.
,دانش آموزان تویسرکانی عضو انجمن نانو پژوهش سرای دانش آموزی تعداد هشت طرح در بخش های مختلف جشنواره به باشگاه نانو ارسال کردند و تعداد هفت طرح در بخش های کاربرد، آموزش و سنتز پذیرفته شدند که طرح های دانش آموزان تویسرکانی به عنوان نماینده استان در این جشنواره برگزیده شدند.
,صاحبان این هفت طرح برای ارائه مقالات پژوهشی و دفاع حضوری و داوری نهایی به جشنواره فن آوری نانو که از ۱۴ لغایت ۱۷ مهرماه امسال در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد دعوت شدند که بعد از ارائه مقالات، دفاع و بازدید مسئولان کشوری از نمایشگاه و طرح های دانش آموزان، هفت طرح دانش آموزان شهرستان تویسرکان که نماینده استان همدان بودند هفت رتبه برتر کشوری را کسب کردو باید گفت در مرحله پایانی ۱۵ طرح از ۳۲ طرح حذف شد.
,به گزارش رودآور، در این دوره و در بخش کاربردی یاسمن الوندی فرد، مهدیه خاقانی و رویا سوری با ارائه طرحی با عنوان طرح استفاده از نانو اکسید روی به عنوان ردیاب آب های زیرزمینی” رتبه دوم کشوری را کسب کردند.
, رودآور, رودآور, رودآور,در این بخش رتبه سوم کشوری از آن هانیه صلح میرزایی(رضا) و هانیه صلح میرزایی(محمدرضا) با عنوان طرح “فیلتر نانویی جهت هوای ورودی خودرو” شد و همچنین سپیده زارعی و محمدجواد کلی وند با ارائه طرح “پانسمان نانویی” رتبه سوم کشوری را از آن خود کردند.
,حسنا اسدبیگی و زهرا افشاری با ارائه طرح “کرم ضدآفتاب نانویی” نیز توانستند در بخش کاربردی رتبه سوم کشوری را به دست آورند.
,در بخش سنتز نانومواد، مجتبی کزازی با طرح “سنتز نانو سایل مغناطیس در جذب و حذف پساب های رنگی” توانست در جایگاه سومی کشوری بایستد و امیرحسین اسماعیل بیگی و مجتبی کزازی با طرح سنتز دوپ مس و آهن توانستند صاحب رتبه سوم کشوری شوند.
,و نیز در بخش آموزش رتبه سوم کشوری از آن سید عمران میرعبداللهی و سعید خدابخشی با طرح “فینال جام جهانی نوبل ۱۹۶۵ بین دو تیم پایین دستی ها و بالا دستی ها جهت آسان سازی آموزش نانو” شد.
,انتهای پیام/پ
,,
,
]
ارسال دیدگاه