اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود خبر داد

پیش‌بینی برداشت 1500 تن سویا در میاندورود

پیش‌بینی برداشت 1500 تن سویا در میاندورود
مدیر جهادکشاورزی میاندورود از پیش بینی برداشت 1500 تنی سویا در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اسماعیل علوی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: از آغاز فصل خرید تضمینی دانه روغنی سویا تاکنون بیش از 15 تن سویا از کشاورزان میاندورودی با قیمت تضمینی خریداری شد و پیش‌بینی می‌شود هزار و 500 تن سویا توسط سویاکاران میاندورودی برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه امسال 747 هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان زیر کشت سویا رفت، افزود: هر کیلوگرم دانه روغنی سویا با دو درصد ناخالصی و 12 درصد رطوبت 29 هزار و 633 ریال از کشاورزان خریداری می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی میاندورود بیان کرد: کارخانه آرد مومنی میاندورود به‌عنوان مرکز خرید تضمینی دانه روغنی سویا در این شهرستان تجهیز و راه اندازی شد و برای رفاه حال کشاورزان و ایجاد تعامل در نظام خرید، نماینده این مدیریت در مرکز خرید حضور دارد.

علوی درباره خواص دانه روغنی سویا خاطرنشان کرد: تحقیقات مختلف نشان می‌دهد که دانه سویا با کاهش خطر سرطان سینه و پروستات در ارتباط است و مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولئیک اسید و ایزوفلاون است.

وی کشت دانه روغنی سویا در مازندران را بهاره و تابستانه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برداشت سویای بهاره در اراضی خشکه‌زاری در حال انجام است و با توجه به اینکه میانگین عملکرد دانه سویا در این شهرستان دو تن در هکتار است، افزود: پیش‌بینی می‌شود یک هزار و 500 تن دانه سویا در زمین‌های کشاورزی این شهرستان برداشت شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه