اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رزمنده و یادگار 8 سال دفاع مقدس:

تنها راهکار عبور از بحران‌ها تحقق فرهنگ بسیجی در جامعه است/ بسیج الگوی عملی محورهای مقاومت در جهان

تنها راهکار عبور از بحران‌ها تحقق فرهنگ بسیجی در جامعه است/ بسیج الگوی عملی محورهای مقاومت در جهان
زراعت پیشه با اشاره به مشکلات اخیر ایران، گفت: برای غلبه بر بحران‌ها تنها راهکار عملی رجوع به خود مردم و تحقق فرهنگ بسیجی در جامعه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس، رزمنده و یادگار 8 سال دفاع مقدس در سخنرانی امروز خود در گردهمایی بسیجیان شهرستان بهمئی با اشاره به سختی ها و کاستی های زمان جنگ،فرهنگ بسیجی را حلال مشکلات جامعه عنوان کرد.

 نجف زراعت‌پیشه با گرامیداشت سالروز تشکیل ارتش 20 میلیونی انقلاب، تصریح کرد: این نهالی که امام بعنوان شجره طیبه از آن نام برد، الان درختی تنومند شده است که هیچ دشمنی توان ریشه کن کردن آن را ندارد.

وی افزود: اگر به سال 58 برگردیم که بسیج تشکیل شد،ایران در شرایط بسیار حساسی بود، ترورهای کور توسط گروهک هایی مانند فرقان صورت می گرفت، سازمان های مجاهدین دست به اغتشاش و خرابکاری می زدند و در همین زمان سفارت و لانه جاسوسی آمریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام اشغال شد.

این چهره علمی-فرهنگی خاطرنشان کرد:در آن شرایط همه قدرت های شرق و غرب در حال اعمال فشار به ایران اسلامی بودند؛ در زمانی که همه تهدید می کردند، پیرامون ما را استکبار گرفته بود اما امام راحل دستور تشکیل ارتشی 20میلیونی داد تا انقلاب را از همه خطرات مصون کند.

زراعت پیشه گفت:بسیج در ابتدای تشکیل به دستور امام زیر نظر دولت بود و بودجه مصوب آن زیر نظر بنی صدر بود و همچنین در آن زمان عده ای در بدنه نوپای بسیج رسوخ کردند.

وی خاطرنشان کرد:بعد از این اتفاقات بین نیروهای انقلابی تنش بود تا زمانی که 4ماه بعد از گذشت جنگ،بسیج مستضعفین زیر نظر سپاه پاسداران رفت.

رزمنده و یادگار 8 سال دفاع مقدس ادامه داد:بسیج به تعبیر امام لشکر مخلص خداست، یعنی خدمت بدون چشم‌داشت.

زراعت پیشه گفت: بیشتر بدنه گردان های رزم ما را در دفاع مقدس بسیج تشکیل داد و پاسداران مدیریت و فرماندهی می کردند، تجربه نظامی ما کم بود که در چنین شرایطی بسیج شاکله اصلی نیروهای انقلاب را تشکیل داد و در اولین حرکت از پیشروی سریع دشمن در مرزها جلوگیری کرد.

وی تصریح کرد:بسیج یک فرهنگ است که سایر نقاط جهان هم با الگو برداری از این فرهنگ به موفقیت های بزرگی رسیدند.

زراعت پیشه افزود:زمانی که اسرائیل به جنوب لبنان حمله کرد، تیپ ذوالفقار و حضرت رسول ما به لبنان سفر می کنند، هر چند با دشمن به صورت مستقیم روبرو نشدند اما شاکله حزب الله لبنان را تشکیل دادند تا همین جبهه در سال 2002میلادی افسانه شکست ناپذیری اسرائیل را از بین ببرند.

وی گفت:در دیگر محور های مقاومت هم هر جا از فرهنگ بسیج الگوی گیری شد،موفق شدند.

زراعت پیشه خاطرنشان کرد: از سال 1967تا 2012ارتش لبنان توان بازپس گیری ارتفاعات جولان را نداشت اما با حمایت بسیج ایران و الگوگیری از آن به موفقیت های چشم گیری دست یافتند ؛در سوریه،عراق،یمن و دیگر جبهه های مقاومت هم قضیه به همین منوال است.

رزمنده و یادگار 8 سال دفاع مقدس در پایان با اشاره به مشکلات اخیر ایران،گفت:برای غلبه بر بحران ها تنها راهکار عملی رجوع به  خود مردم و تحقق فرهنگ بسیجی در جامعه است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه