logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کیمیاگری یک کارآفرین در یکی از محروم ترین نقاط کشور؛

چیدن اسکناس سبز از خاک شیل و اشتغال برای 15 نفر در سراوان

چیدن اسکناس سبز از خاک شیل و اشتغال برای 15 نفر در سراوان
یک جوان کارآفرین سراوانی با راه اندازی کارگاه آجر پزی برای 15 نفر زمینه اشتغال را فراهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر پوریا سپاهی یکی از جوانان خوش ذوق و فعال سراوانی که با همت و پشتکار توانست با استفاده از منابع خدادادی این منطقه و سرمایه شخصی برای 15 نفر زمینه اشتغال را فراهم کند.

وی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با بیان اینکه با همکاری یکی از دوستانش در سال 90 اقدام به راه اندازی کارگاه آجر پزی کرده است، گفت: جرقه پخت آجر از خاک این منطقه هنگامی که با دوستم در مسیر سیب و سوران و سراوان در حال تردد بودیم به ذهنمان زده شد.

این جوان کارآفرین در تکمیل مطلب فوق ادامه داد: نمونه خاک این منطقه را جهت آزمایش به اصفهان ارسال کرده که پس از تأییدیه درسال 91 به دنبال تسهیلات بانکی رفته و 400 میلیون تومان دریافت کرده و با 800 میلیون تومان دیگر که سرمایه شخصی بود در این مسیر شروع به کار کردیم.

وی بیان کرد: در سال 92 کارگاه تولیدی آجر نگاران نما افتتاح شد که با توجه به قرمز بودن رنگ آجر در دو سه سال اول استقبال مناسبی رخ نداد و با ضرر و زیان زیادی مواجه شدند.

سپاهی با بیان اینکه برای فروش و ایجاد بازار کار و ایجاد اطمینان در ابتدا با قیمت کمتر اقدام به فروش محصول تولیدی کردیم تا اعتماد ایجاد شود، خاطر نشان کرد: خاک شیل به وفور در کوه های اطراف شهر یافت می شود  و با توجه به وجود آهن و آلومینیوم موجود در آن، آنالیز آن با دیگر خاک ها متفاوت است، همچنین آجر شیل از نظر استحکام نسبت به آجری که با خاک رس تهیه می شود، مستحکم تر و مصرف آب بسیار کمتر دارد و نسبت به صدا، گرما و سرما عایق مناسب تری است.

وی با اشاره به اینکه در این مسیر زمینه اشتغال برای 15 نفر فراهم شد، افزود: در حال حاضر آجر شیل از بازار فروش مناسبی برخوردار بوده و برای اینکه بتوانند نیاز شهرستان را پاسخگو باشن نیاز به توسعه کارگاه تولیدی دارد.

این جوان کارآفرین در پایان به جوانان سراوانی توصیه کرد تا با تلاش و همت خود از منابع طبیعی موجود در شهرستان استفاده و زمینه اشتغال برای دیگران را نیز فراهم کنند.
 
 انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه